Most fogok kapni egy kis görényt de nem tudod, hogy milxen nevet adjak neki. Valaki ötlet?
Figyelt kérdés
Fiu,lány neveket is irjatok2015. aug. 7. 16:38
1/9 anonim válasza:
Szerintem ezen még ne törd magad, majd ha játszol vele eszedbe fog jutni egy hozzá illő név.
2/9 A kérdező kommentje:
Ebbe is van valami de én mar annyira várom :D
2015. aug. 7. 17:00
3/9 anonim válasza:
Ha nem tudod kivárni, itt van pár név; pl.göri,vadócka,cuki,süti vagy pici(bár ez nagyrészt kutyanév), hát majd eldōl ahogyan játszik..stb.
5/9 anonim válasza:
A mi görényünk Jackie volt lány létére. Jackie Chan után, mert egyikük se használt dublőrt a legelvetemültebb mutatványaihoz sem.
De a Manó és Mancsi nevekre is hallgatott.
6/9 anonim válasza:
PL. jackie, böbe, baby, cleo, dante, démon, denis, fanta, fifi, gazsi, göri, izzy, kyra, jenny, lia
Ha kell még valakinek valamien név csak üzizzen nekem ;)!
Tudok nagy nagyon sokat!!
7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat
A démon nagyon teszik
Meg gondolkodok a gyilkoson is
2015. aug. 12. 20:18
8/9 anonim válasza:
Büdös görény jobban hangzik mint a rohadt görény és lehet fiu vagy leány görény nek is nevezni. A cunci mokus mèg nem passzol mert eleve nem mokus hanem görény nem igaz tehát a cunci mokus kiesett!
9/9 anonim válasza:
Jaaaaa akkor cunci görény de becézve cuncika görényke! Ez jól zeng!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!