Milyen gyakran pisil a nyuszi?
Figyelt kérdés
Be szoktam hozni de nem tudom hogy mennyi ido utan vigyem ki pisilni. Nem akarom hogy megint rapisiljen a szonyegemre.2015. júl. 29. 13:19
1/5 anonim válasza:
Te milyen gyakran vizelsz? Minden nap 12:25-kor és 22:36-kor ugye? Jézusom...
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szeretem az ilyen embereket. Menjél máshova felidegesiteni az embereket. Minek regisztraltal?
A kerdes az hogy 15 vagy 30 vagy 60 percenkent vigyem ki hogy tuti ne legyen baleset.
2015. júl. 29. 14:18
3/5 anonim válasza:
Nekem van két nyuszim és őszintén fogalmam sincs milyen időközönként vizelnek. Szerinten attól függ, hogy mennyit isznak. A nyuszik viszont szobatisztaságra nevelhetők. Az én egyik nyuszim is szobatiszta még a nagydolgát is a saját benti dobozában végzi el.
4/5 anonim válasza:
1. vagyok.
Nem vágod ugye,hogy miért ezt és miért így írtam?
A nyúl egy élőlény,nem szabályozhatod,hogy mikor és mennyit vizeljen/szarjon. Nincs rá sztenderd idő!!! Amíg nem lesz szobatiszta (lehet,hogy soha)addig nem tudsz mit tenni!!!
5/5 anonim válasza:
Teljesen változó. Van, hogy sokáig nem pisil van, hogy akár 10 percenként. Ne vidd be, és nincs gond. Vagy tartsd bent, szobatiszta lesz, és megint nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!