Itatóból sem iszik a hörcsögöm vizet, mit csináljak?

HÖRCSÖGNEK SZIGORÚAN TILOS VIZET ADNI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zöldséget vagy gyümölcsöt adj neki (pl.: alma, kígyóuborka, sárgarépa). Vedd ki a vizet, mert meg is halhat!! Ezt nem mondták az állatkereskedésben? Miért nem tudod gyümölccsel pótolni? Azért egy alma megfizethető.

Én nem tudom, kik válaszoltak az elején, de a hörcsögnek nem szabad vizet adni!!! Nem fog inni akkor sem, ha szomjas, gyümölcsből, zöldségből nyeri a nedvességet, amit viszont mindennap adni kell neki!
Nem bántásból, de ha nem tudjátok, miért kell butaságokat írni???

Nekem egy két és fél éves, egészséges szíriai aranyhörcsögöm van. Hetente kap valami lédús gyümölcsöt és zöldséget, azonkívül naponta megfelelő mennyiségű magvakat. Naponta cserélem a vizét és semmi baja sincs, iszik, mint ló. A másik hörcsögömmel szintén ez a helyzet.
Egyébként az én hörim is így kezdte, hogy nem akart inni egyáltalán, aztán később meg vedelt. A másik hörcsögöm meg a vízben pancsolni szeret. Kis edényben van neki víz, abba belemászik és járkál meg hempereg a vízben. Meleg napokon nagyon élvezi.
Lehet, hogy még kicsit meg van szeppenve vagy elég neki az a lé, amit nyer a gyümölcsökből. Nyugi, úgyis inni fog, ha szüksége van rá. Nem hülye, csak hörcsög :)
L:)
Hmm... Elég eltérő válaszokat kaptam,de többen írtátok, hogy kell neki.Remélem azért nem halhat bele,de ha doki közelében járok,megkérdezem őt is.
Mindenkinek köszönöm. :)

Utolsó hozzászóló vagyok:
Még annyit, hogy egy hörcsögnek hozzá kell jutnia a megfelelő folyadék bevitelhez. Próbáljatok ti is gyümölcsökön élni. És tévhit: nem hal bele a friss vízbe az állat. Csak ennyit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!