Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Vadászgorényt lehet tanitani?

Vadászgorényt lehet tanitani?

Figyelt kérdés
Mennyire okos allat? kint vagy bent kell tartani? nem harap?
2010. márc. 4. 14:25
 1/8 anonim ***** válasza:

okos bent harap is meg nem is

rajtad függ meg persze az állaton

2010. márc. 4. 14:31
 2/8 anonim ***** válasza:

kiskorába tanítgasd már !

Nagyon okosak tudnak lenni

van egy fiú,mindenhova viszi a görényétxD

olyan cuki ksi fehér:)))

Még szilveszteri buliba is xDD

2010. márc. 4. 14:33
 3/8 anonim ***** válasza:
Nagyon okos és vicces kisállat. Olyan, mintha lenne gy barátod, aki mindig mindent eldug, játszik. :)
2010. márc. 4. 14:57
 4/8 anonim ***** válasza:
lehet kint is tartani meg bent is, de ha bent tartod,gyakran tisztítani kell a helyét,mert büdös lesz. Tanitgatni is lehet,meg játszani vele. Ha kicsi korától úgy neveled, valószínűleg nem fog harapni,csak ha veszélyt,támadást érez.
2010. márc. 4. 15:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok foglalkozást,törődést igényel. Okos állat, kint és bent is lehet tartani. Sok dolog a fent említett törődésen múlik. Az enyém nem harap, meg kell rá tantani. Sok infót találsz a www.mvk.hu oldalon.
2010. márc. 4. 15:14
 6/8 anonim ***** válasza:
nagyon inteligens állat, nekem van 1 10 hónapos, 1,5 honapos korától nálam van, és ugy tudom vinni sétálni póráz nélkül, hogy nem megy el mellőlem
2010. márc. 4. 15:14
 7/8 A kérdező kommentje:

koszi szepen mindenkinek:) iszonyu idetlen aranyos pofija van, es imadom ahogy kuszik maszik, de kicsit tartok tole...

Mi az hogy minden eldug? igy sem talalok semmit, nekem ez nem hianyzik...:)

Es azt meg tudjatok neki tanitani, hogy egy helyre vegezze a dolgat? mint a macskak?

2010. márc. 4. 16:14
 8/8 anonim ***** válasza:

14:33

nem Petinek hívják azt a fiút?:D

én is ismerek 1 ilyet:P még szilveszterkor is láttam nála,és neki is fehér van:D

2010. márc. 4. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!