Törpenyuszi hogy reagál a porszívózásra?
Nemsoká lesz egy törpenyuszink a férjemmel és arra lennék kíváncsi,hogy ha majd porszívózok mennyire fog félni tőle,hova tegyük addig? Arra gondoltam,hogy a férjem ölbe veszi és simogatja,hátha attól megnyugszik és nem fog elvadulni! Lehet ,hogy ez hülye kérdés,de tényleg nem akarom,hogy nagyon féljen,mert a macskák tudom hogy utálják a porszívót,ész nélkül menekülnek előle! :D
Hogy szoktátok megoldani,akinek van nyuszija?
Az én nyuszim se zavarja. Van olyan, amikor még rá is ül a porszívóra, miközben megy... de olyan is volt, hogy körbe kellett porszívóznom mert az istenért se akart arrébb ülni :) Én is vedléskor átporszívózom alacsony fokozaton és szereti:)
Amúgy szerintem a legtöbb nyuszinak semmi baja a porszívóval, főleg ha kiskorától hozzászokik. Ne féltsétek a zajoktól, hagyjátok, hogy megszokja és akkor később se lesz gond. Úgyis látjátok, ha valamitől annyira fél, hogy menten szívrohamot kap, akkor leállítjátok a zaj forrását és kiviszitek addig abból a helyiségből. Az nem jó megoldás, hogy a férjed tartja addig a kezében, mert az pluszba feszélyezteti, úgy érzi majd, mintha lefognák. A legnagyobb biztonságban ott érzi magát ahol él, azaz a ketrecében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!