Ha kettő aranyhörcsögöt veszek egy nemüeket akkor azok nem fognak veszekedni vagy verekedni?
Ha testvérek és együtt nõttek fel, akkor van egy kis esély, hogy meglesznek, de nem sok.
99% hogy balhé lesz. :D
Eszedbe ne jusson együtt tartani őket, végzetes sebeket ejthetnek egymáson! Még lány tesók se férnek meg együtt, amikor még nem tudtam úgy jártam hogy az egyik kiharapta a másik szemét, szét se tudtam őket választani, még én is megsebesültem úgy egymásnak estek, és az egyik folyamatosan verte a másikat!! Azóta nem tartok két hörcsögöt együtt. Külön ketrecbe van mind a 3 aranyhörcsögöm!!
Ők egyedül érzik jól magukat, erős területvédő ösztönük miatt, te foglalkozz vele minden nap legalább fél órát és ennyi!
Ne tarts kettőt együtt! Ma anyuval mentünk a kereskedésbe, és hallottam a hörcsögök csipogó hangját. Két höri marakodott és én nekem kellett szólni az eladónak hogy a k**** életbe vegye már őket ketté!!!!
Szerencsétlenek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!