Lehet két hím patkányt egy ketrecben tartani? Ha igen, mekkora ketrecre van szükségem kb?
A hörcsögök terület védők nyilván tilos őket együtt tartani, de a patkány nem hörcsög, és semmi bajuk egymással, nyugodtan lehet 2-3 vagy többet is együtt tartani akár. 60x40 és emeletes ketrec a minimum. De szerintem ennél próbálj nagyobbat venni, inkább legyen nagy és használt, mint egy kisebb de új ketrec.
Mondjuk én nem vettem észre hogy a fiú patkányok lusták lennének, sose álltak meg egy percre sem, kézben meg főleg nem maradtak. Ahogy a lányok sem.
Persze hogy lehet bár az elején bunyó valszeg lesz.
Az én ketrecem 40x50x60 centis, ez a minimum 2-nek de minél nagyobb annál jobb. A rácsköz 1-1.5 cm fölött szökésveszélyes
én két hím patkányt tartok, nagyon jól megvannak, miután eldőlt a rangsor, teljesen jól elvannak lassan már 4 éve :)
ketrec : 585 x 385 x 715 mm
Nekem is ketto him pateszom van. Neha-neha osszekapnak, de olyankor csak oda orditok nekik, hogy "eleg legyen!!" es ennyitol abba is hagyjak. De egyebkent elvannak egyutt. Osszebujva szoktak aludni. :)
Inkabb legyenek ketten es neha marakodjanak, mint hogy egyedul es maganyukban magukba forduljanak.
Nekem harom szintes ketrecem van. A lenyeg hogy lehetoleg emeletes ketrecrt vegyel nekik hogy tudjanak maszni ide oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!