Milyen kisállatot tartsak?
Tengerimalac!:)
Kicsi, aranyos, nem eszik sokat, lehet simogatni, ha kisállat, abszolút befutó a kutyu mellett!:)
De tengerimalacból kettő kell mindenképpen, egyedül nem érzik jól magukat. Két azonos nemű teljesen megfér egymás mellett
Ha nem sokáig akarod hogy veled legyen akkor inkább a nyúl. Hasonlóan akaratos mint a macska, de akár még tanítható is.
A hörcsögök is aranyosak, de sajnos ők max 2-3 évig élnek, így arra fel kell készülni hogy sokáig nem lesz veletek.Őket viszont csak és kizárólag egyedül lehet tartani.
szerintem fontos szempont,hogy mennyit tudsz havonta rááldozni, mennyi időd lenne foglalkozni vele, vagy párba kell -e venni az adott kisállatot, vannak -e különleges igényei pl élő rovarokat enni stb, mekkora ketrec kell neki, nappali vagy éjszakai állat?
-afrikai fehérhasú törpesün
-degu
-csincsilla
-hörcsög
-tengerimalac
-halak
-pók
-madarak pl papagáj
-béka,teknős ha kétéltű okés
Szerintem elsőkörben olvass utána mindnek, utána nézz széjjel állatkereskedésben és úgy dönts.Az is fontos, hogy mennyi ideig élnek, pl a csincsilla akár 20 év.Addigra nem fogod megunni pl?
3. vagyok
a nyúl kimaradt, vagy a patkány és különböző egerek is. de csigát is lehet tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!