Mit csináljak? Mi törtét a törpenyulammal?
Figyelt kérdés
Van egy 3-4 hónap körüli kosorrú törpenyulam. Tegnap este reggel elfogyott miden táp abból, amit szeretett, este már másikat kapott. Tegnap este már üres volt az itató, kiitta az utolsó cseppig, estére két teli itatót helyeztem fel nekik. Reggelre láttam, hogy nem ette meg a vacsorát, szóval megint másik kaját adtam neki. Ezt a levelet is sírva írom. Szóval a gond az, hogy tegnap este (22 óra) óta nem ivott, nem evett, és egész nap csak fetrengett, és pihent. Az elmúlt napokban kapott borsóhüvelyt, naponta 1-et. Nem volt tőle eddig baja. Kérlek nyugtassatok meg, hogy csak bal lábbal kelt. :(2015. jún. 18. 19:18
1/2 anonim válasza:
Ha tegnap óta nem evett, akkor nem sírni kell, hanem orvoshoz vinni.
2/2 gyevickie válasza:
Jól értelmezem, hogy új fajta tápot kapott, mint amit eddig megszokott? A hirtelen tápváltás okozhat emésztési problémákat. A borsóból lehetett pont az az egy permetezett vagy fertőzött. De persze más baja is lehet, ezek a legvalószínűbbek.
Minél előbb egzotikus orvos kéne, hogy lássa! Ha pesti vagy ajánlom az Állatorvosi egyetemet, vagy az ExoPetet. Szorítok neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!