Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Dzsungáriai törpehörcsög vagy...

Dzsungáriai törpehörcsög vagy robovoszki törpehörcsög?

Figyelt kérdés

Melyiket ajánlanátok?

melyik szelidíthetőbb , melyik tartható párban?

azt olvastam nem tudom melyik fajtáról hohy ha lesz kölykük és nem vesszük ki tőlük ki a kölyköt vagyis ha többen lesznek mint csak ketten akk nem szaporodnak tovább?ez igaz és melyikre??

melyik a cukibb sztetek?

2010. febr. 26. 15:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
hát a roborovszki irto édes, de olyan pii hogy alig lehet kézbe venni... nekem Dzsungáriai volt, de azt se vmi élvezet fogdosni, vmivel nagyobb, de alig van "fogható" pontja: Amit irtál, sztem marhaság... A szíriai aranyhörcsit ajánlom(azom is volt), ari és jóval nagyobb, jobb fogdosni: amugy nekem mindig ha párban akartam tartani őket, bubnyó volt, akármilyen nem-variációban, szóval sztem ne tarts párban hörcsögöt, ha párban akarsz tartani állatkát, akkor degu vagy patkány, vagy tengerimalac:) csk tengerimalacom nem volt még... most két kiscsaj patkányom van, és hiperarik ahogy egymást tisztogatják:D
2010. febr. 26. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
pici*
2010. febr. 26. 16:06
 3/12 anonim válasza:
nekem eddig csak dzsungáriai volt.nagyon aranyosak a lányok,egy fiúm volt ő állandóan támadott és véresre harapdált ha benyúltam hozzá. a kezemben viszont "rendesen viselkedett" sőt még szeretett is,gondolom a territoriumát védte. a baj velük csak az h mivel nagyon gyors az anyagcseréjük hajlamosak a rákra,nekem mind abban pusztult el(áttételesben)
2010. febr. 26. 16:09
 4/12 A kérdező kommentje:

nekem már van arany hörim :) csak sajnos nem rég felszabadult egy akváriumom és szeretnék törpehörit is melyiket ajánlanátok?

köszi am a válaszokat

2010. febr. 26. 16:10
 5/12 anonim ***** válasza:
Dzsungáriai törpehörcsög robovoszki törpehörcsög mind a kettő max. külön akváriumba rakod és amikor megszokták egymást összerakod őket
2010. febr. 26. 16:13
 6/12 anonim ***** válasza:
jaa:) hát akkor a dzsungit:) kislányt:) ha sokat van kézbe, nem lesz támadós:D nem tom, én két külön példánnyal (dzsungi -robo) nem kisérleteznék... :D de amikor roborovszkit látok pl a duna plazaban, m ajd megőrülök olyan édes:D de ettől függetlenül sohga többet törpehöri:) én szeretem kivenni őket, de olyan pirinyo XD
2010. febr. 26. 16:16
 7/12 A kérdező kommentje:
úgy gondoltam h dzsungi fiú dzsungi lány páros vagy robi fiú és robi lány páros :)
2010. febr. 26. 16:22
 8/12 A kérdező kommentje:

dzsungi:

Bár a dzsungáriai törpehörcsög társaságkedvelő állat, csak a különböző neműek férnek meg békésen egymás mellett.

robi:

Nem verekszenek, ezért több, akár 10 példányt is együtt tarthatunk. Ha már egy párnál több tartózkodik a terráriumban, akkor nem szaporodnak!

ezek igazak?

2010. febr. 26. 16:32
 9/12 anonim ***** válasza:
hát nem tom, dugni mindig kell, és ezt egy állat tudja a legjobban XD de akkor roborovszkit:D lesz sok kishörid:D
2010. febr. 26. 16:35
 10/12 anonim válasza:
Nekem most van dzsungim és előtte volt roborovszkim és én nagyon szerettem . a robinak volt eleinte egy lánytestvére de bántatta a nagyobb (mind a kettő lány volt) annak a hörinek az érdekesség h a testéhez képest nagyok a fülei meg a szemei és mikor megy a hátsó lábával ugy megy majdnem mint egy nyuszi :) aszt mondom az nagyon szelid volt :) te sajnos tegnap előtt rosszul lett hirtelen és hiába ápoltam meghalt:"( viszont ma vettem egy dzsungit kislány és pearl(gyöngyház) kis fehér puha és anyira szelid mindig megmosolyogtat ezért is lett a neve szmájliii :) sok sikert a választáshoz :) puszi
2010. márc. 20. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!