Meghalt a nyuszim, Neked volt mostanában ilyesmi :?
nekem hála az égnek mostanába csak a cicám veszett el de nem 100% hogy meghalt de aza leg sz@rabb ha egy tengerimalacot v nyuszit v hörit mert vele nősz fel és amikor kimész reggel látod.Beszél hozzád.És a legjobban ez a legszarabb de a többi is szar ha egy macsek v egy kutyi v bármi más élőlény meghal!de az állatok sztem legnagyobb rossza elvesztése a benti kisemlősök
nem mondom hogy a többi jó de azokat könyebben el lehet engedni mint a benti kisemlősöket!mert velük vagy bent és midig látod őket!am részvétem:(
Ja persze van másik is
de mindkettőt szeretem.
Nagyon sajnálom, szegény:'( Velem még ősszel történt ugyanez, de teljesen ugyanez! Reggel mentem megetetni őket és akkor látom, h ott fekszik szegénykém, a fiú nyuszim meg ott szimatolgatta:S Az enyém is pont vemhes volt és pont ez volt a baj, mert kiskoruktól párban voltak, így épphogy ivarérett lett, máris pároztak és vemhes lett, ami túl korai volt még a fejlődő szervezetének, csak sajna ezt akkor még nem tudtam:S
Nekem is kiskoruk óta eggyütt voltak .
Most szegény másik :S Főleg őt sajnálom:( . Mert Lili-n már nem tudok segíteni .Úgy hiányzik
Amúgy hogyha a kutyusommal vagyok, akkor teljesen jól érzem magam, őt is imádom, deaz a baj hogy már ő is 11-12 éves, de ha vele is lessz valami , azt nem élem túl
Most is hallom ahogy ugat,velem egyidős..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!