Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért nem használja a tengeri...

Gyümölcskosár kérdése:

Miért nem használja a tengeri malackám a függőágyat?

Figyelt kérdés
Van egy fiú 3 éves malackám nagyon aranyos. Nemrég csináltam neki egy függőágyát nagyon ötleteseket láttam a neten. Kb 4 napja tettem be neki, de inkább alábújik rá nem megy. Pedig úgy tudom nagyon szeretik. Én 10cm. magasra tettem neki, lehet alacsonyabbra kellene? Mert a fotókon még ennél is magasabbra van téve. Az előző gazdájánál semmije nem volt a ketrecen kivül. A házikót is én csináltam neki. Lehet hogy ezért is idegenkedik az ilyesmitől mert nem volt a ketrecében azelőtt semmi?
2015. máj. 20. 10:02
 1/6 anonim válasza:
Biztos furcsa neki, hogy van valami a ketrecében. Próbáld szerintem alacsonyabbra tenni neki, tedd bele ha kell többször is. Hátha rájön, milyen jó neki :)
2015. máj. 20. 10:07
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi megpróbálom alacsonyabbra tenni neki! :) Már beletettem óvatosan többször is de pár pillanat múlva kijön belőle.
2015. máj. 20. 10:13
 3/6 A kérdező kommentje:
Lejjebb tettem neki, szinte csak bele kell sétálnia. De igy is csak alábújik pedig van bent neki házikója. Lehet neki több idő kell, hogy megszeresse?
2015. máj. 20. 15:17
 4/6 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy idő kell még neki, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem tetszik neki, van ilyen.

Próbáltál már beletenni valamilyen csemegét, pl. a napi zöldséget vagy gyógyfüves szénát? Hátha az becsalogatná, aztán megszeretné.

2015. máj. 22. 11:31
 5/6 A kérdező kommentje:
Már mindenféle finomságot tettem rá neki, de a kis huncut leszedi róla és alábújik. :) Még azt megpróbálom, amit irtál, hogy teszek a függőágya felé tetőt, és hát ha az beválik.
2015. máj. 22. 11:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát nem akarja használni, pedig nincs magasan sem, van tető felette, és már raktam rá neki finomságokat de leszedi róla és már bújik is el alá! :)
2015. máj. 26. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!