A nyest veszélyt jelent a törpenyúlra? Vagy bármi más ilyen kis állat, ami be tud jutni a házba?
Mennénk a telekre egy pár napra. Kis faházunk van ott, egy ilyen állat simán be tud jutni a réseken.
Viszont nincs senki akire rábízhatnánk a törpenyuszinkat, így nincs más, mint vinni magunkkal. Viszont ott kint egész napos kirándulást terveznénk, amikor a nyuszi egyedül maradna a házban. Természetesen ketrecbe zárva.
Szóval a kérdés az, hogy a nyest bántja-e a nyulat is, illetve, ha igen, akkor ilyen típusú ketrecben hozzá tud-e férni, mert ilyenünk van:
Nekem vadászgörényem van hasonló mint a nyest,ragadozó, és mindig nekiugrott a nyuszi ketrecnek. Tesómnak volt nyúla. Szóval igen veszélyt jelent rá hisz ragadozó de főleg este vadásznak
Nekem a görény egész nap alszik szerintem a nyest is.
És ott a faházban nincs egy biztonságos helyiség sem? wc, zuhanyzó, akármi ahova semmi nem tud bejutni?
Szerintem megoldás lehet akkor, hogy veszel csirkehálót és azzal bebiztosítod még jobban a ketrecet. Azon már csak nem tud átnyúlni egy állat sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!