Mesélnétek nekem a patkánytartásról?
Figyelt kérdés
Szeretnék patkányt venni. Azt szeretném tőletek kérdezni, hogy ki hogy foglalkozik vele, mivel eteti általában, illetve, hogy milyen hely a legmegfelelőbb a tartására.2015. ápr. 11. 12:39
1/2 puszti laura válasza:
Ne haragudj,de nem epp a patkany a legmegfelelobb allat!:-(
Pl:horcsog,tengerimalac,DEGU!Amugy ragcsalot szeretnel...vagy?
2/2 Vandor72 válasza:
Csodálatos kis állatok a patkányok, nekem most volt először, kicsivel többet élt , mint 2 év , mikor itt hagyott :( Korábban több állatom volt, kutya 2 is , meg papagáj, hörcsög-félék , de SOHA semelyik- még a kutya sem tudott ennyi szeretetet adni, mint ő a röpke kis élete alatt. Rendkívül intelligens,megtanulja a nevét, érti a vezényszavakat, ha jól tartják,mindent megtesz a gazdája kedvéért.De foglalkozni kell vele minden nap, kiengedni a szobába,játszani vele, nagy ketrec kell és speciális kaja . És legalább 2 egy neműt vegyél, mert nagyon okos és szociális, ha egyedül hagyják napközben, depressziós lesz . Nagyon sok mindent le lehetne írni, de javasolom inkább, hogy a facebookon lépj be a Patkánytartók csoportba ! Ott sok mindent megtudhatsz , és folyamatosan lehet kérdezni . A tartásról : [link] . Anno én is gondolkodtam, pati legyen vagy degu, de nem bántam meg, nagyon örülök, hogy patit választottam. Viszont a tartásuknak alaposan olvass utána , mert sok hibát el lehet követni, és állatorvosból is csak az egzotikus állatorvos tudja kezelni a betegségeiket !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!