Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Utánanéztem a neten, de nem...

Utánanéztem a neten, de nem találtam választ. HELP. =\?! (degu)

Figyelt kérdés

Hím degumnak a szeme majdnem fehér,és olyan mintha lenne rajta egy hólyag.mitől van?=|

L/12

2010. febr. 18. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem szürkehályog, vagy ilyesmi. Vidd el állatorvoshoz!
2010. febr. 18. 17:14
 2/8 A kérdező kommentje:
köszí a választ.=)
2010. febr. 18. 17:20
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem is van kis dzsungár horcsogom, es neki is olyan a szeme, a lanynak es a fiunak is. azert, mert oregek, es elveszitik a latasukat, mint ahogy embereknel, csak nalunk van szemuveg. nekem megvannak mar tobb mint 2eve, es egy horcsog 3evig el. mas nemlehet a baja, mert az enyem nembeteg. es az sem veletlen, hogy epp mindaketto.
2010. febr. 18. 21:05
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem is vannak mát vagy 10 éve dzsungáriai törpehörcsögeim, egyiknek sem volt semmi baja a szemével 2 éves koruk után sem.

A degukhoz pedig szerintem nem kéne hasonlítani őket...

Tuti, hogy szürkehályoga van, próbáld meg valahogy kezelni, vagy vidd orvoshoz a szüleiddel!

2010. febr. 18. 22:49
 5/8 Salx Narval ***** válasza:
Vigyétek el dokihoz mindketten az állataitokat.A hörcsögnél sem természetes a hályog. Nem zavaró a számára, mert amúgy is rosszul látnak, de ha gyógyítható, akkor had lásson szegényke rendesen.
2010. febr. 19. 14:58
 6/8 anonim ***** válasza:
hat nemtom, hogy mert, de en olvasok allatokrol, eleg sokat ahoz, hogy tudjam mi van. Egy horcsog - tobb helyen is olvastam mar - hogy 3evig el. az nem kutya, hogy 15 evig el! hogy elhet egy horcsog 10 evig?
2010. febr. 20. 13:55
 7/8 Salx Narval ***** válasza:
Nyilván úgy értette, hogy 10 éve tart hörcsögöket és nem úgy, hogy 10 éves a hörcsöge.Az én hörim most 3,5 éves, de még nem látom rajta az öregség jeleit,órákig képes tekerni a kereket.Az előzőek 3 ill 4,5 évet éltek, de őrajtuk látszott a kor az utolsó hónapjaikban.
2010. febr. 20. 15:05
 8/8 anonim ***** válasza:

Az embereknél a kisgyerekeknél 0-3ig szokott ilyen előfordulni szerencsére ritka, de ez valamilyen rák, de az állatoknál nem tudom hogy van!

de a biztonság kedvéért vidd el egy jó állatorvoshoz!

2010. febr. 21. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!