Szannamima kérdése:
Melyik a kedvenc állatod a kisemlősök közül?
Figyelt kérdés
2015. ápr. 3. 09:42
2/7 anonim válasza:
Patkány. Amúgy már mindenféle kisállatom volt szinte, jelenleg hörcsög, törpenyúl van, de a patkány volt a legokosabb, legaranyosabb, és ők voltak akik leginkább igényelték a törődést, ember közelségét. Ezért lett a kedvenc.
3/7 anonim válasza:
nyúl és ha ezzel kapsolatban kérdésed van nyugodtan irj privit:)
4/7 anonim válasza:
Nekem is határozottan a patkány.
Jelenleg egy nyulam van, aranyos, de nagyon nehezen tanítható (viszont legalább 100%-osan szobatiszta :D).
A patkány igazi társállat, értelmes, bolondos, kíváncsi.
Gyerekeknek is ideális.
5/7 anonim válasza:
Vadászgörény. Jelenleg három cirkál a lábamnál, de mellette van tengerimalac, hörcsög meg egér is. Őket is egyaránt szeretem.
7/7 anonim válasza:
Aranyhörcsög.
De szeretem nagyon a patkányokat is, csak most épp nincs nekem, csak aranyhörcsögeim vannak. De majd talán lesz még valamikor...mert 1-szer volt, de hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!