Emmalisz kérdése:
Miből mennyit adjak egy hat hetes törpenyuszinak?
Figyelt kérdés
Mikortól lehet zöldségekkel etetni,stb...
Szénából és tápból mennyit adjak neki?
2015. márc. 29. 01:39
1/3 anonim válasza:
Szia.Széna és víz mindig legyen elötte!Tápot 1kanállal adj neki,kétszer egy nap.Zöldséget még inkább ne adj neki,várj még kicsit (ha majd lehet adni) akkor se szabad naponta zöldségekkel tömni,hetente csak 1-2szer ehetnek pl répa eléggé nagy a cukortartalma.Énis ritkán adok neki zöldséget,volt hogy kicsit többet kapott mint kellett volna,és hígabb volt a kakija.Remélem,hogy tudtam segíteni,nekem is van törpenyuszim másfél éve,ha bármi kérdésed lenne,nyugodtan írj nekem,szívesen válaszolok. :)
2/3 anonim válasza:
1-2 hónap mulva mehet a zöldség, a többit az első leírta.
3/3 anonim válasza:
3 hónapos kortól fokozatosan kell hozzászoktatni a zöldségekhez.Ha hasmenése vagy bogyólágyulása van ne adj neki olyan fajta zöldséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!