Mennyi zöldség;gyümi;magkeverék jár egy nap egy hörcsögnek?
Nagy részét eldugja úgyis, annyit eszik amennyit kíván.
Én kb. 1 kiskanál vegyes kaját adok neki, egy fél földimogyorót, egy szem mazsolát, egy negyed diót 1 szelet almát vagy más zöldséget kis kockára vágva, ezekből 1-2 darabot teszek neki. Ezzel jól el van másnap reggelig.
Persze minden nap kap még néhány falat kekszet, vagy főtt tojást, picike sajtot is.
A hörcsögnek nagyon gyors az emesztese, anyagcsereje ezert mindig kell, hogy legyen neki friss kaja bent!
A hörcsögök alltalaban 2 evet elnek, tehat sajnos hamar el kell bucsuzni toluk, de nekem volt hörim ami 4 evig elt.A lenyeg minden nap friss alma,repa,uborka,salata(keves mert puffaszt)ruccola salata nagyon jo mert sok a calcium benne de abbol is keves mert hasmenese lehet töle!Citrus gyümölcsöt(ananasz, narancs,citrom)nem ajanlott.Banan,zuccini,lohere,gyermeklancfu zöldje,paradicsom kimagvalva is imadjak.Sajtot, fött tojasfeherjet szoktam en is a feherje miatt.Es vedd ki sokszor a kalitkabol, h meglegyen a napi mozgasa is, csak vigyazz ra mert olyan gyorsak mint Speedi Gonzalez :)
En imadom a hörcsögöket most is van egy Hellboy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!