Hogy lehet a lakásból eltüntetni az EGERET?
Na, akkor javaslom olvasd el figyelmesebben azt, amit írtam!
Semmi olyasmit nem írtam egy szóval se, hogy a kártevőirtás állatkínzás. Nem tudom ezt hol láttad.
At viszont igen is annak tartom, hogy egy állat napokig szenved egy ragacsba ragadva a kukában. Ezzel szemben, amit elfogadhatóbbnak tarok, hogy az egérfogó rácsap a nyakára, eltöri a gerincét és azonnal elpusztul, nem szenved napokig.
"am meg nem értem mért veszlyes hulladék..lebomlik oszt kész.. és a kukások meg nem fogják észrevenni:'Da szemétdombon meg nem tezs semmi kárt.."
Nem tudom, nem én írtam a város hulladékgazdálkodási rendeletét és a hulladékelszállító cég szabályzatát sem.
De ami igaz, hogy én sem szívesen dobnék tetemeket a kukába. Ezzel az erővel egy döglött lovat is bele lehetne gyömöszölni. Vagy hogy egy szándékosan eltúlzott morbid (az utóbbi három szót direkt kiemelném, mielőtt valaki ebbe kötne bele) példát írjak, mink fizetnek sokan százezereket a temetésért, vagy a hamvasztásért, mikor ott a kuka is. A szemétdombon úgyis "lebomlik oszt kész".
Megkerestem, ezt írják pontosan:
"A tárolóedényben nem szabad elhelyezni a következőket: kő, építési törmelék, nagyobb terjedelmű vagy súlyú tárgy, állati tetem, forró hamu, maró-, mérgező anyag, gyúlékony vagy robbanóanyag."
"Az állati tetem speciális elszállítást és kezelést igényel."
Sziasztok!
Meglett az egér, csak nem egy hanem az egérfogó már 4-et kapott el, mert mint kiderült ugye hogy a szigetelőanyaggal felvitte a párom a tetőtérbe, és valszínű, hogy abban voltak, és ki tudja hányan vannak még, de lent már nincsenek, mert bent éjszakázik a macska és ad a pofájuknak. Még1x köszönöm a válaszokat, és a segítséget, további szép napot!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!