Mennyire jár sok gonddal tengerimalacokat szaporítani?
Én úgy csináltam hogy amikor megszülettek akkor szopiztak az anyuknál..az apát külön tettem mert elkezdenek veszekedni! Az anya az akkor eszi meg a kicsiket,amikor betegek vagy valami gondolom..de az enyémeket nem ette meg.
Én akkor fűvet adtam nekik!
Bár kell széna,vagy táp(magok) és egy kis fű sem árt vagy széna. jah és legfontosabb a gyümölcs,zöldség..:)
VÁRJ ! ez nagy butaság !
Hány éves a mama malacod?
Hány éve van malacod ?
Válaszolj nekem ezekre a kérdésekre és majd utánna beszélhetünk erről bővebben ! de amég nemválaszoltál eszedbenejusson szaporítani!
Sőtt szerintem jobbha nemis szaporítod mert nagyon nagy esély van rá hogy a mama malac is meghal egy szülésben .
jajj, ne már!
nincs még malacom, most fontolgatom, hogy veszek egy párt. nagyon szeretem a kisállatokat. de azt semmiképpen nem szeretném, hogy bármi baja legyen.
egyenlőre ez még csak gondolati szinten van, nem vagyok felelőtlen állattartó, ezért előtte kérdezek.
am köszönöm szépen a válaszokat!
AAkor jó: ) am előző vagyok.
és vegyél de ne fiu-lány párost:S és ha evszel készülj fel állatkereskedésekben általában vemhesek a malacok : )
ha vemhes lenne akkor persze sok zöldség gyümölcs és sok sok vitamin : )
igen, fontos a koruk, mert ha egy malac 1 éves kora előtt még nem szült, akkor nagyon nagy a valószínűsége, hogy belehal a szülésbe, mert a medencéje túlságosan összeszűkül vagy hogy is van ez.
én is külön tettem az apát, de még mielőtt a mama szült volna. egyik alomban 4 kicsi született, a másik mamánál is 4, de ebből az egyik halva.
táplálás meg ugyanaz, és mivel a kicsik nagyon fejletten születnek, már az első napokban rágcsálnak a szénából, úgyhogy az fontos, hogy legyen előttük.
www.malacok.hu
Itt sokmindent megtudsz mindenről!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!