Miért csinálja ezt a tengeri malacom?
'Irigy'? Gondolom hianyolj a figyelmet.
Nem vagyok allatszakirto,nem biztos hogy igazam van de jozan paraszti esszel ere tudok gondolni.
Biztos féltékeny. Mondjuk szülés után az apalacot külön kellett volna venni.
Szerintem csináld azt, hogy az apamalacot és a nagyobb kismalacot egy helyre teszed, mert szegényke ne legyen egyedül, és a kisebb kismalacok maradjak az anyamalacnál. Aztán egy kicsit tedd az apamalacot a kisebbmalacokhoz, és az anyukát a nagyobb kismalachoz
kismalachoz. Érezze hogy ott van anya, és attól, hogy születtek kisebbek, még őt is szeretik :D
U.i. Ennyiszer egy-két mondatban még sosem használtam a malac szót :D
Bocsi a hibákért, telefonról vagyok.
Esetleg ha van valami semleges hely (pl. folyosó,előszoba,akkor oda tedd a nagykismalacot és valamelyik szülőt, vigyázz, hogy ne bántsák egymást. Aztán a kicsikkel is ugyanígy megtudod majd ismertetni. (esetleg adj neki pár finom falatot(alma,répa,ubi), hogy szegény ne érezze, hogy "az élet igazságtalan" :))
Köszi a válaszokat, ment a zöldkéz!
Mi is hasonlóra gondoltunk itthon, hogy most féltékeny, azért csinálja ezt. A nagykismalacot egybe tettük az apa malaccal, de úgy is összevesztek :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!