Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miből és hogyan csináljak az...

Miből és hogyan csináljak az aranyhörcsögömnek labírintust?

Figyelt kérdés
Egy kis mozgás teret akarok neki biztosítani de hogyan kezdjem el és miből????
2010. febr. 15. 15:17
 1/5 anonim válasza:
Könyvekből!
2010. febr. 15. 15:23
 2/5 anonim ***** válasza:
wc-papír gurigákból egy kis kreativitással nagyon jó labirintust lehet csinálni.
2010. febr. 15. 15:24
 3/5 anonim válasza:
Jah én is tettem be nekik mind2-t és megrágta:D könyvet ne tegyél be mert SZÉTRÁGJA!:D gurigát ajánlom de az hetente cserélni kell...
2010. febr. 16. 13:07
 4/5 anonim ***** válasza:

gurigát termeli az ember :D nem mondom ki h azt a szót bizonyos melléktermék termelési folyamatok során (szarás)

gurigábóll össze raksz neki egyet aztán elvan vele de ha megunkja kirágja azt kész

2010. febr. 16. 19:57
 5/5 anonim válasza:
Én wc papírgurigákból csináltam régen. Kicsit bemetszed és frankó kanyarokat is lehet beletenni. Vagy ami hosszabb az a papírtörlő gurigája. Csak abból gondolom kevesebb fogy és lassabban gyűlik össze. :)
2010. febr. 18. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!