Mennyit kell foglalkozni egy tengerimalaccal, ha egyedül tudjuk csak tartani?
Akkor mondd a szüleidnek hogy próbáljanak ők is egymagukban élni életük végéig. Na a malac is pont úgy érezné magát... szarul, akkor is ha egész nap vele foglalkozol. Neki nem ember társ kell.
Vagy szerzel még egy malacot, mert ahol egy elfér ott kettő is... vagy egyet se tarts.
Sok ismerősöm tartja egyedül a malacát, és semmi bajuk.
És nekik hiába mondom, vagy pofázok, mert ők szülők, és mindig csak nekik van igazuk.
Neked jó lenne egész nap egyedül?
Egy malac-kolóniába a vadonba 20-25 malac is együtt él, szerinted egyedül milyen érzés neki?
Előző, azt nem mondom, hogy bele fog pusztulni, de láttál már malacot egyedül, és aztán egy másik malac társaságában? Én láttam, az egyik kisfiúm egyedül volt a társa halála után kb. 2 hétig, és össze se lehetett hasonlítani az előtte/utána lévő önmagával. És ez csak 2 hét volt...
Egyébként kérdező, ha a szüleid tényleg ennyire lesz*rják a malackád igényeit, akkor mi lesz, ha megbetegszik? Mert az rengeteg rohangálás, pénz és szívás, amiből nekik is ki kell venni a részüket (amíg rájuk vagy szorulva). Vagy arra is csak legyintenek majd? A szüleid együttműködése nélkül ez nem megy. Szerintem várnod kellene az állattartással, amíg a saját lábadra állsz. Már csak a saját érdekedben is, mert gondolom neked is megszakadna a szíved, ha a beteg kisállatodnak nem segíthetnél.
Esetleg ajándékozd oda a kismalacot egy olyan barátodnak, akinek szintén egyedül van az azonos nemű malaca, és akkor nem kellene teljesen elveszítened.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!