Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszim amikor kiengedem,...

A nyuszim amikor kiengedem, akkor ilyen idegrángások kapják el. így ugrál a hátsólábát dobálja, elég furin nézki. van valami baja a nyuszimnak? Vigyem orvoshoz? Kérdezzek meg szakértőt?

Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 10:50
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi baja a nyuladnak engedd ki gyakrabban de amugy csak boldog...
2010. febr. 13. 10:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Idegrángások:)Nyugi,az enyém is trappolós!Főleg akkor,ha véletlenül megijesztem valamivel(mondjuk kifelémenet fennakadok a rácsán:)vagy ha izgatott.Főleg a kannyulak sajátossága ez,ha jól tudom.
2010. febr. 13. 10:58
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezt azért csinálja mert örül hogy futkározhat és ugrabugrál, szaltózgat.
2010. febr. 13. 10:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Oké, köszönömn megnyugodtam. :)
2010. febr. 13. 14:17
 5/10 anonim ***** válasza:
semmi baja sincs neki ez normális
2010. febr. 13. 16:08
 6/10 anonim ***** válasza:
Enyéim is ezt csinálják, pláne, ha rég voltak kint.
2010. febr. 15. 21:48
 7/10 anonim válasza:

ÓÓÓ :) Olyankor annyira mókásak tudnak lenni!

Ne aggódj, először mi is megijedtünk szüleimmel, hogy esetleg valami problémája van nyuszkónak, de szerencsére teljesen kiegyensúlyozott, jól érzi magát és orrba-szájba rágcsál... XD

2010. febr. 16. 21:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Kerge nyúl kór! Teljesen normális!. Mi egyébként megbokrosodásnak hívjuk, és olyankor el kell az útjából menni, mert képes nekünk jönni, ahogy futkározik az asztal körül
2010. febr. 16. 22:14
 9/10 anonim ***** válasza:
semmi baja :) az én nyulaim is szokták. egyszer fejjel a lábamnak ugrott Rudikám XD de, mintha nem is történt volna semmi ugrált tovább.. :D
2010. febr. 22. 19:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyugi ez teljesen normális! Az én nyuszim ha kiengedem [és gyakran engedem ki] akkor mint egy nem normális le-föl rohangál közbe össze-vissza ugrál. Semmi baja nincs,csak élvezi a szabadságot!
2010. márc. 31. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!