Miért kell 2 sarok a nyuszimnak és mit tegyek ellene?
Rakd át a fő pisildéjét arra a helyre,a szénatartó helyére. Hátha ott szokta meg, és ha elbambul, oda szalad rutinból.. Megnézném így mit produkál:)
(az új helyén az alomba tegyél kevés pisis almot, hogy érezze,oda kell majd pipilni)
Az enyém is ilyen. Nem tudtam ellene mit tenni. A szobában szobatiszta, de a ketrecében az összes sarokba kell neki pisilni-kakilni.. Persze a nagyja nálunk is a wc-jébe megy, de muszáj neki mindig a friss almot is kicsit lepisilni/lekakilni..
Pedig már mindent próbáltam. Én beletörődtem :)
14:12 Talán nem kéne bealmozni az egész ketrec alját, mert így összezavarodik...
Kérdező: ne tedd át neki másik helyre, akkor már tényleg nem fogja tudni, hogy hova pisiljen:)
Nagyon régóta van nyuszim. Mint mondtam, már mindent kipróbáltam. Semmi nem használt. Nincs bealmozva a ketrec alja, annyi, hogy ő mind a 4 sarkot használja wc-nek, oda muszáj vagyok tenni.
Valszeg nálunk az is közrejátszik, hogy ő egész nap szabadon van és a ketrecbe csak enni/inni, pisilni/kakilni jár vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!