Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac vagy hörcsög?

Tengerimalac vagy hörcsög?

Figyelt kérdés

bent szeretném tartani a szobámban. kiengedném mindennap futkosni és játszanék is vele, ha kell

érveket, ellenérveket is kérek :)

14L

2010. febr. 13. 10:21
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

nekem 2 tengerimalim van és két hörim.dönts.

a hörikből 2 fiú van és mikor verekednek és nyalogatják egymás nemiszervét akor büdös folyadékot spriccelnek egymásra!és tévhit hogy a hörik a kezünkben jól elvannak mert az enyém utál a kezemben lenni és a pisiük nagyon büdi meg egésznap alszanak néha még a kajára se kelnek fel

a malikról

van kettő

aranyosak előfordult hogy kivettem az égyiket a ketrecből és együtt tvztünk ezt a hörivel nem lehet ja egyszer eltünt a hörink de meglett

ja és ha a hörit választod akkör tudnod kell hogy a höeik bármely távolságokból is lemer ugrani. még a legmagasabb szekrényről is

én a tengi mellett döntenék!!!

2011. aug. 16. 09:48
 32/32 hunika99 válasza:
a TENGERIMALAC sokkal edesebb 1 ev gondozas utan messzirol erzekel teged a tengerimalac 3-5 evet el de a giniszrekordok konyveben 11 evet elt egy peldany ragoszkodni fog es nem harapos SZERINTEM A TENGERIMALAC SOKKAL JOBB MINT A horcsog!!
2011. dec. 22. 14:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!