Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Tengerimalac vagy hörcsög?

Tengerimalac vagy hörcsög?

Figyelt kérdés

bent szeretném tartani a szobámban. kiengedném mindennap futkosni és játszanék is vele, ha kell

érveket, ellenérveket is kérek :)

14L

2010. febr. 13. 10:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Szerintem hörcsög.Mert olyan kis gömbszemei vannak.És hát mert aranyosak
2010. febr. 13. 10:23
 2/32 anonim ***** válasza:
89%

Tengerimalac.

Szerintem aranyosabb :)

2010. febr. 13. 10:24
 3/32 anonim ***** válasza:
Sztem ha érzékeny vagy akkor inkább tengerimalac mert tovább él nekem volt hörcsögöm tudtam hogy asszem 2 évet élnek csak de amikor meghalt nagy volt a sírás :)
2010. febr. 13. 10:24
 4/32 anonim ***** válasza:
89%

tengerimalac! :) hogy miért? Mert aranyos, tovább és, és aranyosabb is! :)

Hogy miért ne hörcsög? Mamám hörcsögökkel foglalkozott nagyon sokáig, kb 200 hörcsögünk volt egyszerre, és volt, hogy kesztyűn keresztül is véresreharapták, ez az egy rossz bennük, hogy tudnak harapni, de olyan aranyosak a picik, mikor még kis kopaszok XD :D

2010. febr. 13. 10:28
 5/32 anonim ***** válasza:
62%

Hörcsög: Jobban lehet dédelgetni, legalábbis az olyan kis imádnivaló. Ugyanakkor rövid életű.

Tengerimalac: Nagyon okos állat, pl.: nővéremé tudta, hogy szépen álljon, hogy ki lehessen venni, fürdetést is szépen tűrte. Meg ő nem zajong éjjel a kerékkel... Szerintem sokkal játékosabb.=)

Szóval szerintem tengerimalac=)

2010. febr. 13. 10:30
 6/32 anonim ***** válasza:
Lehet hogy rövid életű,de amíg él sok szép pillanatot okoz tapasztalatból mondom.
2010. febr. 13. 10:32
 7/32 A kérdező kommentje:

én is a tengerimalacon gondolkodtam, de inkább kikértem a véleményeteket is :)

viszont az hallottam egy ismerőstől, hogy ha az övé nem kap uborkát, akkor visnyog :O

és éjszaka sipákol is néha..

talán(!) a malacot választom, de azért a válaszokat még várom, az eddigieket pedig köszönöm :)

2010. febr. 13. 10:34
 8/32 anonim ***** válasza:
malackát vegyél, sokkal aranyosabb szerintem,jobban,és többet lehet vele játszani,és igen néha tényleg visít,de kilehet bírni:)
2010. febr. 13. 10:37
 9/32 anonim ***** válasza:
Tengerimalac :) A hörcsög is édes, csak én azt nem szeretem benne, hogy egész nap alszik, meg elbújik, alig lehet megfogni, ha meg kirakod futkározni, akkor minden pici helyre befurakszik.
2010. febr. 13. 10:42
 10/32 anonim ***** válasza:

Tengerimalac:őt nappal is ki lehet venni,és dédelgetni(ha nem olyan mozgékony), de ahörcsögnél mindenképpen jobban tudod.Igen néha visyt, de hamar megszokod,leht hogy éjszaka rászok arra, hogy ha te csöndeben vagy, akkor ő is.Neki tényleg kell a napi futkosás,nagy a mozgás igénye.

Hörcsögről cssak annnyit tudok mondani,hogy nappal alszik,meg szerintem olyan kis buta állat, abban az értelemben,hogy nem lehet vele játszani annyit.de ő is aranyos.

2010. febr. 13. 10:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!