Tengerimalac vagy hörcsög?
bent szeretném tartani a szobámban. kiengedném mindennap futkosni és játszanék is vele, ha kell
érveket, ellenérveket is kérek :)
14L
Tengerimalac.
Szerintem aranyosabb :)
tengerimalac! :) hogy miért? Mert aranyos, tovább és, és aranyosabb is! :)
Hogy miért ne hörcsög? Mamám hörcsögökkel foglalkozott nagyon sokáig, kb 200 hörcsögünk volt egyszerre, és volt, hogy kesztyűn keresztül is véresreharapták, ez az egy rossz bennük, hogy tudnak harapni, de olyan aranyosak a picik, mikor még kis kopaszok XD :D
Hörcsög: Jobban lehet dédelgetni, legalábbis az olyan kis imádnivaló. Ugyanakkor rövid életű.
Tengerimalac: Nagyon okos állat, pl.: nővéremé tudta, hogy szépen álljon, hogy ki lehessen venni, fürdetést is szépen tűrte. Meg ő nem zajong éjjel a kerékkel... Szerintem sokkal játékosabb.=)
Szóval szerintem tengerimalac=)
én is a tengerimalacon gondolkodtam, de inkább kikértem a véleményeteket is :)
viszont az hallottam egy ismerőstől, hogy ha az övé nem kap uborkát, akkor visnyog :O
és éjszaka sipákol is néha..
talán(!) a malacot választom, de azért a válaszokat még várom, az eddigieket pedig köszönöm :)
Tengerimalac:őt nappal is ki lehet venni,és dédelgetni(ha nem olyan mozgékony), de ahörcsögnél mindenképpen jobban tudod.Igen néha visyt, de hamar megszokod,leht hogy éjszaka rászok arra, hogy ha te csöndeben vagy, akkor ő is.Neki tényleg kell a napi futkosás,nagy a mozgás igénye.
Hörcsögről cssak annnyit tudok mondani,hogy nappal alszik,meg szerintem olyan kis buta állat, abban az értelemben,hogy nem lehet vele játszani annyit.de ő is aranyos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!