Akinek van nyula, vagy ért hozzájuk, segítene nekem? Tovább lent
Jaj jaj sok mellébeszelést olvastál.... Nem a nyúlat úgy kell megfogni, hogy óvatosan a feneke alá nyulsz és a másik kezeddel pedig a két első lába alá. Mondják, hogy a grabancánál nem fáj neki, de amit én leírtam az a teljesen stresszmentes 100% kényelmes helyzet.
Nem, kicsi ketrecet venni butaság.. Párhónap és megnő. Az hogy a nagy ketrecbe bevadul óriási marhaság tényleg, semmi köze a kettőnek egymáshoz. Legalább egy métres ketrec kell neki ( kb a standard méret a 100X60x50) ha van még kérdésed nézelődj az interneten ajánlom a torpenyul.hu -t rengeteg hozzáértő, rendes ember van ott.
Minden nyul büdös ha nem takarítod ... Nekem volt már fiu is lány is, nincs különbség, nálam a fiu kezesebb és puszilgatósabb, a lány kicsit olyan magának való, de ez személyiségfüggő.
Ha nem is mindennap , de 2 naponta legalább ki kell takarítanod a ketrecet minden nyúlnál, kb 5 perces művelet, de ha egészséges ápolt nyuszit akarsz ez a minimum.( mint bármelyik másik állatnál ők is tisztaságban rendezett körülmények közt érzik magukat a legjobban).
szerintem aranyosak a gyümölcs nevek pl ribizli, málna stb de lehet az lenne a legjobb hogy haza viszed és amilyen a személyisége ahhoz ami eszedbe jutpl sokat alszik akkor szundi stb.
nekem tetszik még a marcipán, pamacs, füles név is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!