Mire lehet egy nyuszit megtanítani?
Neked kiskutyára lenne szükséged, az megtanulja ezeket. Egy nyúl soha.
2015. febr. 20. 11:59
Nem szeretnek a hátukra fordulni a nyuszij, légy szíves, ne is akard rávenni ilyesmire. Különben sem cirkuszi nyuszi lesz, ugye?
A miénk nagyon aranyos, kedves volt, odajött simogatásért, nyalogatta a kezünket, odabújt, nyolcas alakban szaladgált a lábunk között. Igazi puszinyuszi volt.
Nagyon sok szeretettel vettük körül, és sosem tartottuk ketrecben, a konyhában mindig szabadon volt, és néha kiengedtük felügyelet mellett az egész lakásba is szaladgálni.
Ne akard idomítani, csak szeresd.
2015. febr. 20. 12:01
3/11 A kérdező kommentje:
csak az a baj az én nyuszim azt se hagyja hogy megsimogassam mindig ha közel megyek hozzá elfut előlem
Lehet nekik trükköket tanítani, de nem ezeket. Nézz utàna youtubeon, vannak videók. Bunny tricks
2015. febr. 20. 12:35
5/11 A kérdező kommentje:
A te nyuszid ketrecben született, senki sem vette kézbe, nem simogatta, dédelgette. Kézzel nevelt állatok mindig szelidebbek.
2015. febr. 20. 13:02
7/11 A kérdező kommentje:
lehet hogy úgy született nem tudom egy idős bácsitól vettük aki egy farmon lakik sok más nyuszi is volt de ő volt az egyetlen törpenyúl ott mert a szüleit meg a testvéreit elvileg már elvitték onnan... Mikor nekem mutatta először a nyuszit akkor a kezében volt és simogatta ott úgy látszott nem nagyon fél a nyuszi de mikor az én ölembe rakta nagyon elkezdett félni ez mitől lehet??? nem nagyon voltak kinn nála a nyuszik inkább egy nagy ketrecbe 20 másik nyuszival..
Ne tartsd ketrecben, szánd rá az időt, legyél a közelében, és tarts valami csemegét a kezedben, amit szeret. Várd meg, hogy ő jöjjön oda hozzád, amikor ő szeretne, így szoktasd kézhez. Ne te erőltesd rá a társaságodat.
Így idővel megszokja a közelséged, megszeret téged, nem fog félni tőled.
2015. febr. 20. 14:46
9/11 A kérdező kommentje:
megpróbálom remélem beválik
10/11 anonim válasza:
Az en nyuszim 3 honapos volt amikor megkaptam es mindig emelgettem meg szoktattam a kezemhez es ma mar oda jon hozzam meg ha szolok akkor hazaon a szomszedbol is persze most mar 3 eves ugyhogy kellett egy kis ido de szerintem nagyon megerte
2015. febr. 28. 18:55
Kapcsolódó kérdések: