Hogy lehet a nyuszit megtanítani h ha uritetie kell menjen vissza a ketrecbe?
nekem régebben volt nyuszim és magától ment vissza...
a jelenlegi van a tervben lévő nyuszidról írsz?ha még nincs meg akkor lehetséges hogy ő tudja majd hogy hova lehet
Hogy tudja hol van a helye, azt szokták javasolni, hogy az első 1-2 hétben ne nagyon legyen kint, tanulja meg hogy oda kell visszaugrania. Bár sokan mások meg azt vallják, elég pár óra a ketrecben érkezés után, és mehet a nyuszi világot látni.
Kb 15-20 percenként tedd vissza a WC-jére, és próbáld ott tartani amíg pisil,kakil -utána újra kijöhet, aztán megint rá 15-20 percre ugyanez. Amit kint elejt bogyót tedd a ketrecbe, pisit töröld fel zsepivel, és azt is tedd a WC-be.
Ahogy nő, megtanulja, egyre kevesebb lesz.
az én nyulamat úgy szoktattam rá hogy ha odapisilt valahová akkor feltörültem és az orra aláraktam hogy szagolja meg és megmutattam neki hogy hava kell pisilni és ugyanezt megcsináltam a sz@rral is
1 hét alatt megtanulta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!