Hogyan vegyem rá a szüleimet hogy vehessek egy aranyhörit?
Figyelt kérdés
Mindig amikor felhozom ezt a témát mindig azzal jönnek hogy büdös és elküldenek.Anyukám már majdnem rávettem de apukám azt mondja hogy minek vegyek mikor úgy se tudok vele mit csinálni.Pedik apukámat mindég hamarabb rátudok venni mindenre de ebben az esetben nem.Kérlek segitsetek.2010. febr. 12. 11:42
1/5 anonim válasza:
Rossz a taktikád. Kérjél vadászgörényt vagy kutyát! Azt végképp nem fogják engedni, de rádöbbennek, hogy akkor már inkább az aranyhörcsög...
2/5 anonim válasza:
Én inkább a vadászgörényre szavaznék:) Inkább azt szeretnék. Az aranyhörcsög rövidebb ideig él,s nem lehet vele mit kezdeni csak a ketrecében van el.
A vadászhgörényt lehet vinni sétálni,nyakadba teheted.szerintem sokkal aranyosabb:) Meg bújósabb és hizelgősebb. Nagyon aranyos a vadászgörény.Én egy lánynál láttam hát belebolondultam:))))
3/5 anonim válasza:
Nekem volt hörcsögöm, 3 is amúgy meg nem is büdösek, ha takarítva vannak legalább hetente egyszer, nincs vele semmi baj csak annyi, hogy inkább éjszaka élednek. Nem tudom miért nem engedik...én biztos megengedném.
4/5 anonim válasza:
Egyébként 24 éves lány vagyok. Nézd meg! Szerintem tündériek:)) [link]
5/5 A kérdező kommentje:
Kutyánk az van4.De én azért akarom mert egy olyan állatra vágyom amit a lakásban tarthatok.
2010. febr. 12. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!