Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy vegyem rá szüleimet a...

Hogy vegyem rá szüleimet a nyúlra, még megemlíteni se mertem, csak, hogy szeretnék egy ketrecet?

Figyelt kérdés

Kitűnő bizim lett, és gondoltam azt kérem, hogy a kutyusom bent lehessen, persze ez nem sikerült, de a kutyussal így is foglalkozok 2-3 órát, nem hanyagoltam el. Aztán gondolkoztam egy tengerimalacon, de közben beleszerettem a nyusziba és ezért ezt jobban szeretném. Hogyan vehetném rá, osztálytársaim még a kettesért is kapnak zsebpénzt, nekem meg egy volt egész tanévbe és 1-esem se volt, ráadásul kitűnő is lettem, és sosem kértem nagy dolgot, sőt a legtöbbször semmit sem kértem, most se kellene nekik semmit fizetni, mert zsebpénzből állnám, és a szobámba lenne a nyuszi, én gondoznám, észre se vennék, hogy nekünk van egyáltalán nyuszink ráadásul mindkét húgom oda meg vissza volt az ötletemtől, mit tehetnék? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

Állatimádó 13 éves lány :D

2011. júl. 5. 12:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Anyu/Apu szeretnék egy nyuszit.

Viszont gondold meg mert az állattartás nagy felelősség. Tényleg gondozd és ne csak hóbort legyen. Persze van akinek ez magától éretődő, remélem neked is :)

Viszont nem tudom nyuszit mennyire lehet bent tartani. Arra gondolok hogy lehet inkább kertbe való, nem? :O Vagy esetleg terasz, ilyesmi. Nem tudom szobában hogyan működik a dolog.

2011. júl. 5. 13:17
 2/15 anonim ***** válasza:
Nekem van nyuszim és amikor elmondtam anyáéknak minnél jobb fényben tüntettem fel a nyúltartást :) Ez nem is volt olyan nehéz, mert azóta imádják anyáék is, és belátták, hogy mit veszítettünk volna ha nem veszünk nyuszkót. Imádjuk :) Érvelj mellette ha belé kötnének, nagyon sok jó tulajdonsága van, és ha te fizeted és gondozod nem hiszem, hogy ellen fognak állni a szüleid. Nem olcsó a felszerelése, de a kisnyuszi szeretete mindent kárpótol :) Sok sikert hozzá! :)
2011. júl. 5. 13:20
 3/15 anonim ***** válasza:

Jó most leírom párbeszédben hogy én miképpen csinálnám:

-Anya,apa,mivel kitűnő bizim lett,arra gondoltam,kaphatnék egy nyulat...

-Nos,az biztos,hogy megérdemled,de áruld el:hol tartanád?

-A szobámban,és én fizetném,én gondoskodnék róla.

-Rendben kicsim,nyomás a bolt!(nem garantálom hogy ezt mondanák,de aki mer,az nyer!

2011. júl. 5. 16:43
 4/15 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, hogy értelmesen válaszoltatok! Nagyon tetszettek! Mindet kipróbálom. :D
2011. júl. 5. 18:01
 5/15 A kérdező kommentje:
Nem jött be. :'(
2011. júl. 5. 21:10
 6/15 anonim ***** válasza:
Én nem sértegetni szeretnélek,de ez már zsarolás..és nem a nyúlért vagy a szüleidnek tanulsz hanem magadnak hogy boldogulni tudj az életben.
2011. júl. 5. 21:41
 7/15 A kérdező kommentje:
Persze, csak én mindig mindent megteszek nekik....
2011. júl. 5. 21:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Ó,nagyon sajnálom hogy nem jött be!Igaz hogy nem a szülőknek tanulsz,se a nyúlnak,de sajnállak!Esetleg bebizonyíthatnád nekik hogy tudsz róla gondoskodni....vagy nem tom,de tényleg sajnállak!Egyszer elolvastam a kérdésedet,és drukkoltam,és direkt kíváncsiságból megnéztem,sikerült-e.....:'(
2011. júl. 6. 14:05
 9/15 anonim ***** válasza:
Na 21.14-es vagyok!Próbálkozz még,de ne úgy ahogy eddig.Nekem van egy Bolognese kutyusom,egy malackám és egy hörcsögöm mind a hármat ezzel a "trükkel" szereztem meg:mond azt a szüleidnek hogy ha nem gondozod akkor visszavihetik az állatkereskedésbe,eladhatják.Nekem ez beválik mindig és így biztos hogy csak rajtad múlik hogy meddig lesz nyuszid.Sok sikert!
2011. júl. 6. 14:20
 10/15 anonim ***** válasza:
Mond nekik, hogy elég érett vagy már ahhoz, hogy tudj gondoskodni egy kisállatról, ráadásul itt a nyár, legalább nem a gép előtt ülsz hanem lefoglalod magad (nálam ez bejött :D) és hogy nem fog romlani a nyuszika miatt a tanulmányod sem, ugyanúgy kitűnő leszel (hacsak ezért nem engednék a szüleid mert félnek, hogy akkor nem fogsz annyit tanulni). Hidd el, ha elbeszélgetsz velük erről és látják rajtad, hogy mennyire szeretnéd biztosan megenyhül a szívük. :) Drukkolok neked, próbálkozz és ne add fel attól még ha először azt mondták, hogy nem.
2011. júl. 6. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!