Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy vegyem rá szüleimet a...

Hogy vegyem rá szüleimet a nyúlra, még megemlíteni se mertem, csak, hogy szeretnék egy ketrecet?

Figyelt kérdés

Kitűnő bizim lett, és gondoltam azt kérem, hogy a kutyusom bent lehessen, persze ez nem sikerült, de a kutyussal így is foglalkozok 2-3 órát, nem hanyagoltam el. Aztán gondolkoztam egy tengerimalacon, de közben beleszerettem a nyusziba és ezért ezt jobban szeretném. Hogyan vehetném rá, osztálytársaim még a kettesért is kapnak zsebpénzt, nekem meg egy volt egész tanévbe és 1-esem se volt, ráadásul kitűnő is lettem, és sosem kértem nagy dolgot, sőt a legtöbbször semmit sem kértem, most se kellene nekik semmit fizetni, mert zsebpénzből állnám, és a szobámba lenne a nyuszi, én gondoznám, észre se vennék, hogy nekünk van egyáltalán nyuszink ráadásul mindkét húgom oda meg vissza volt az ötletemtől, mit tehetnék? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

Állatimádó 13 éves lány :D

2011. júl. 5. 12:12
1 2
 11/15 anonim válasza:

Bizonyítsd valahogy be hogy tudsz gondoskodni az állatról. Keress ketrecet felszerelést és esetleg nyulat a legolcsóbban interneten (pl.: vatera, expressz). Az is lehet hogy bíznak benned csak túl sok költségnek tűnik. Tudj meg mindent a nyúlról és mondd el nekik az előnyöket hogy miért jó a nyúl.

Nekem a hörcsögöt is alig hogy megengedték de végül kaptam egy kis hörit karácsonyra és másfél év után amikor mondtam hogy szeretnék egy tengerimalacot is akkor már belátták hogy tudok róluk gondoskodni. A barátomnak a szülei azzal a feltétellel engedték meg neki a kutyát hogy kb. 2 hétig minden nap reggel és este ki kellett vinnie egy plüss kutyát sétáltatni. Ez eléggé megalázó volt de megcsinálta a barátom és azóta is van kutyája. Szerintem bizonyíts a szüleidnek;)). És kérdezd meg mi a kifogásuk az ellen hogy nem lehet.

2011. júl. 8. 16:42
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem sikerült meggyőznöm Anyukámat, pedig eddig hallani sem akart róla. Az állatkereskedésbe mentünk hörcsögöt nézni, épp akkor érkeztek kicsi törpenyulak. Megsimogathattuk őket, megkérdeztünk mindent a gondozásukról, és tessék, most itt ül az ölemben :D
2011. júl. 8. 20:37
 13/15 A kérdező kommentje:
Anyukámék most kettesben elmentek tegnap és én addig tatáméknál vagyok, ahol most születtek kis oroszlánfejű nyuszik két hete és már nagyon jóban vagyok velük. :P Imádom őket, olyan kis aranyosak, még nézni is jó őket, egyik már meg is harapott amúgy hatan vannak. Most hívtam anyát, egy csomót mondtam neki, hogy milyen aranyosak, picik, meg mindent ami velük történt. Aztán ha hazaérnek, megmutatom neki és csak róluk fogok beszélni. Hátha megengedi. Köszönöm az új tanácsokat, nagyon jók. :D
2011. júl. 8. 21:28
 14/15 anonim válasza:
nekem anya speciál úgy ment bele egy höribe, hogy más ajántlotta... kérd meg 'tatádékat', hogy említsék meg anyukádéknak ;) sok sikeert!!
2011. júl. 9. 16:45
 15/15 anonim ***** válasza:
Na,sikerült?😁
2016. nov. 4. 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!