Hogy vegyem rá szüleimet a nyúlra, még megemlíteni se mertem, csak, hogy szeretnék egy ketrecet?
Kitűnő bizim lett, és gondoltam azt kérem, hogy a kutyusom bent lehessen, persze ez nem sikerült, de a kutyussal így is foglalkozok 2-3 órát, nem hanyagoltam el. Aztán gondolkoztam egy tengerimalacon, de közben beleszerettem a nyusziba és ezért ezt jobban szeretném. Hogyan vehetném rá, osztálytársaim még a kettesért is kapnak zsebpénzt, nekem meg egy volt egész tanévbe és 1-esem se volt, ráadásul kitűnő is lettem, és sosem kértem nagy dolgot, sőt a legtöbbször semmit sem kértem, most se kellene nekik semmit fizetni, mert zsebpénzből állnám, és a szobámba lenne a nyuszi, én gondoznám, észre se vennék, hogy nekünk van egyáltalán nyuszink ráadásul mindkét húgom oda meg vissza volt az ötletemtől, mit tehetnék? Nagyon köszönöm előre is a válaszokat!
Állatimádó 13 éves lány :D
Bizonyítsd valahogy be hogy tudsz gondoskodni az állatról. Keress ketrecet felszerelést és esetleg nyulat a legolcsóbban interneten (pl.: vatera, expressz). Az is lehet hogy bíznak benned csak túl sok költségnek tűnik. Tudj meg mindent a nyúlról és mondd el nekik az előnyöket hogy miért jó a nyúl.
Nekem a hörcsögöt is alig hogy megengedték de végül kaptam egy kis hörit karácsonyra és másfél év után amikor mondtam hogy szeretnék egy tengerimalacot is akkor már belátták hogy tudok róluk gondoskodni. A barátomnak a szülei azzal a feltétellel engedték meg neki a kutyát hogy kb. 2 hétig minden nap reggel és este ki kellett vinnie egy plüss kutyát sétáltatni. Ez eléggé megalázó volt de megcsinálta a barátom és azóta is van kutyája. Szerintem bizonyíts a szüleidnek;)). És kérdezd meg mi a kifogásuk az ellen hogy nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!