Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nagyon gyors válasz kéne: A...

Nagyon gyors válasz kéne: A törpenyuszimnak nayobb baja van?

Figyelt kérdés
A törpenyuszim 2 napon át csak napraforgómagot evett, és ma csak fekszik, áll de nem ugrál mint máskor csak egy helyben van. Ez mitől van? Mit lehetne csinálni? Kérlek titeket nagyon gyorsan válaszoljatok nem akarom őt is elveszíteni :(.

2015. febr. 18. 18:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Bocsi a hangnemért, én is kicsit rosszul értettem a tiédet:D

Szerintem a kérdező csak azt adta neki:(

2015. febr. 19. 15:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Én eleve nem veszek magkeverékes tápot, csak pelletáltat. Abban mindenből annyi van, amennyi kell, és nem okoz gondot.
2015. febr. 19. 16:24
 13/16 anonim ***** válasza:
Na, hogy van a nyuszi?
2015. febr. 20. 00:20
 14/16 A kérdező kommentje:
Nektek volt igazatok, bár gondolkodtam más betegségben is. 3 éves (volt) mivel sajna reggelre már csak feküdt. :( ja és vizet minden nap kapott.
2015. febr. 20. 09:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Gratulálok. A felelőtlenséged egy életbe került. Volt egyàltalàn orvosnál?
2015. febr. 20. 10:16
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Álljatok már le, szerintetek nem bánta meg?!Mit kell ilyeneket írni, kétségtelen, hogy szörnyű felelőtlenség volt a részéről, de a nyúl már meghalt, és valószínűleg ezt maga a kérdező bánja a legjobban.
2015. febr. 20. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!