Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mi baja a törpenyuszimnak?

Mi baja a törpenyuszimnak?

Figyelt kérdés

Észrevettem a 1-2 hónapos nyuszin, hogy az egyik füle lekonyul, mint a lógó fülű nyuszinak, de csak az egyik, a másik felfele áll. Úgy vettük meg mint oroszlánfejű törpenyúl, egy tenyésztőtől. Nem vettem észre semmi különöset a fülén, talán egy árnyalatnyit pirosabb a bőre ott a tövénél, de nem nagyon piros, eszik, iszik rendesen, mozgékony is. De nem tudom mi van a fülével.

Előre is köszi a válaszokat :)

2014. jún. 20. 16:36
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Valószínűleg oroszlánfejű kosorrú törpe lesz a fajtája. Ez esetben hamarosan a másik is lógni fog. :)

2014. jún. 20. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Kitől van? A szülőket làttad? Lehet, h kosorrú, vagy, ha így marad, akkor keverék.
2014. jún. 20. 17:53
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem a szülőket nem láttam. De az lehetséges hogy az egyik füle állni fog a másik meg nem? Amúgy nem lenne rossz mert szerintem úgy tök cuki lenne, csak fura hogy ilyen is létezik.
2014. jún. 20. 19:53
 4/5 KGabi0000 ***** válasza:
0%
Ahonnan mi vettünk a nyuszinkat ott is volt ilyen,ez nem baj.Ne aggódj miatta.
2014. jún. 20. 19:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha felemás a füle, az igenis baj, mert akkor a nyuszi keverék. Mivel a kosorrú és az álló fülü nyuszik koponyája más, ezért nagy eséllyel lesznek problémák a fogaikkal, jó esetben "csak" vágatni kell a fogát. Várj pár napot, hátha a másik füle is lekonyul. A tenyésztő kilétére még mindig nem válaszoltál. Akár privátban is megírhatod.
2014. jún. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!