Milyen márkájú nyúltápot használtok? Mit adtok még mellé kiegészítésként?
Figyelt kérdés
2015. febr. 15. 10:49
1/8 anonim válasza:
Versele-laga cuni complete tápot kap a nyuszim, mellé még egy kicsit a Fressnapfos kimérősből
Széna mindig van előtte, és néha kap zöldséget vagy gyümölcsöt nasinak
általában almát, ha mi is eszünk vagy répát, zellert egy kicsit, amikor levest főzök
2/8 anonim válasza:
A táp a kiegészítés a széna mellé, heti 2-3 alkalommal zöldség, vagy gyümölcs (friss, vagy szárított). Tápból versele laga cuni fit és cuni complete keverve 1-1 kis marékkal reggel-este.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Igen, az lemaradt, hogy a széna az alap és mellé van a nyúltáp+ kiegészítés.
2015. febr. 15. 11:17
4/8 anonim válasza:
Én sima gazdaboltban kapható márkátlan tápot és zabot adok neki, de az enyém azzal is tökéletesen megvan. :)
5/8 anonim válasza:
Én meg falun lakom és az én nyulaim néha kapnak nyúltápot(márkátlant) és kukoricát,száraz lóherét(amikor van) és füvet meg zöldséget vagy almát (gyümölcsből szinte csak ezt adom) és szalmát
7/8 anonim válasza:
Versele laga Crispy Muesli-t kap most, de változó, nem mindig ilyet veszek. Néha kap répát, almát, meg amit épp találok neki itthon és nem tiltólistás. :)
8/8 anonim válasza:
Versele laga cuni complete és cuni fit keverve (5 kg cuni fitbe keverem a 750 g completet) ez kb fél évre elég neki, fressben veszem, a fit 1200, a complete 1000 körül szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!