Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » A nyuszimat próbálom klikkerez...

A nyuszimat próbálom klikkerezéssel tanítani. Ti mit használtok jutalomfalatként?

Figyelt kérdés
Leszárított zöldséggel gyümölccsel próbálkoztam, amit egyébként is kapnak, de csak rövid ideig tartható fenn a figyelmük ezekkel, pár perc múlva már nem érdeklődnek. A magos száraz tápért még annyira se. Nem tudom mit próbáljak ki, remélem tudtok majd segíteni hogy a ti nyuszóitok miért vannak nagyon oda:)

2014. febr. 24. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Versele laga cuni complete. Tükköknél mindig beválik
2014. febr. 24. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Az enyém imádja a salátát meg a banán és alma chipset. :D
2014. febr. 24. 23:00
 3/7 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válaszokat:D első te már tanítottál be trükköket a nyuszidnak?:) és ha igen milyeneket és klikkerezéssel? :)
2014. febr. 24. 23:04
 4/7 A kérdező kommentje:
ja és erre gondoltál vagy a sima tápra mint jutifalat: [link]
2014. febr. 24. 23:07
 5/7 anonim ***** válasza:
Én Loftyst (Vitakraft) törtem el kéne kis darabokra, most meg Trovetet kap az állatorvos ajánlására, mert érzékeny a hasa és ezt büntetlenül kaphatja:)
2014. febr. 25. 00:07
 6/7 anonim ***** válasza:

A sima tápra. Imádja. Nem klikkerrel, mert csak dobbant tőle, tudja a fel parancsot, ekkor két lábra áll, ha azt mondom, h körbe, akor megfordul (két lábon is) puszira megnyalja az orrom, buksisimire pedig tartja a fejét, hogy simogassam. A haza pedig azt jelenti, hogy menjen vissza a ketrecbe. Egyedül a tiltásra nem reagál, azt konkrétan le se sz.rja.

Azt bírom, hogy amikor kiengedem, már produkálja magát a kajáért. :)

2014. febr. 25. 08:25
 7/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)) dejófej kis nyuszi lehet:)
2014. febr. 25. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!