Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hörcsög tenyésztés? Mi kell...

Hörcsög tenyésztés? Mi kell hozzá? Meg éri?

Figyelt kérdés

Hörcsög tenyésztés?Mi kell hozzá? Meg éri? nem úgy értem h meggazdagodok rajta hanem h mindegyik kis szőrmóknak találok jó rendes gazdit

mik kellenek hozzá? milyen szaktudás? stb...

komolyan gondolom és én nagyonm szeretem a hörcsögöket és nem egy szaporító vok akit csak a pénz pénz és a pénz érdekel hanem a kisállatok (:

2010. febr. 10. 20:06
 1/8 anonim válasza:
Ne, ne és ne!!!!!!!!!!!!! Kérlek, annyi ember van, aki megpróbálja tenyészteni otthon a höriket, de nee!!Rendes gazdit nagyon nehéz találni, ráadásul nagyon nehéz szaporítani őket a neten keringő hírekkel ellentétben. Illetve könnyen megtermékenyülnek, de a szülés közbeni komplikációk, a betegségek stb. Egy alomra kb. 5000 Ft-ot fog elmenni, mert illik a piciket állatorvoshoz vinni eladás előtt. Szóval nem éri meg, te buksz rajta.
2010. febr. 10. 20:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Igazából nem éri meg, de hobbinak jó. Ha mindenképp bele akarsz kezdeni akkor se sok állattal csináld a tenyésztést mert nem igazán fogod tudni eladni. Ezért figyelj arra, hogy ne legyen egyszerre tizenhat kis hörcsögöd mert nem fogod tudni eladni vagy ha valaki meg is veszi akkor fennáll a veszély hogy kígyó eledelnek veszi.
2010. febr. 10. 20:12
 3/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

ez a kígyó eledeltől összeborzongtam , hát nem úgy gondoltam h 16 vagy több kevesebb hörim lesz hanem kb 1-5 db saját és azoknak vagy 1 párnak évente egy alom szval nem tömeg szaporításra gondoltam

2010. febr. 10. 20:15
 4/8 anonim ***** válasza:
második vagyok. úgy jó ha keveset akarsz mert annak talán tudsz gazdit találni. de mikor már sok van és hogy vigyék olcsóbban adod tényleg lehet hogy kígyó eledelnek viszik majd el.
2010. febr. 10. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
nem éri meg egyáltalán. Ha folyamatosan szaporítod halálukig, akkor se hozzák vissza az alom és a kaja árát. Ráadásul minden bolt tele van velük, időnként muszály egyszerűen feletetni a sok megnőtt maradékot...
2010. febr. 11. 15:14
 6/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

mondom nem azért szeretném h az áruk visszajöjjön hanem mert szeretném ha hobbim lenne

2010. febr. 11. 17:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Kedves 15:14-es!

Azok a kicsik nem azért születnek meg,hogy te "feletesd"! Ha bevállaltad a kicsiket, akkor viseld gondjukat amíg kell,akár életük végéig. Ha pedig nem kell kishöri,akkor talán nem kell összetenni a höriket, és lám, nem jön a gólya!

2010. febr. 11. 21:17
 8/8 anonim válasza:
Sztem jó ötlet.Én is csináltam. Nem kell szak tudás csak oda kell figyelned pár dologra.El is tudod adni vagy akár gazdiknak is. én is elkezdem megint.
2012. máj. 13. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!