Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Milyen állat áshatott arasznyi...

Milyen állat áshatott arasznyi átmérőjű járatot a sziklakert oldalába?

Figyelt kérdés
Valakinek van valamilyen tippje?
2015. febr. 9. 11:35
 1/7 A kérdező kommentje:
Létezik, hogy menyét költözött ide? Több madár tolla volt szétszóródva.
2015. febr. 9. 11:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Arasznyi az pontosan hány cm ?

Nedves helyen van a lyuk ?

2015. febr. 9. 13:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Közel van az esőcsatorna kifolyójához, 8,2 cm-es.
2015. febr. 9. 15:45
 4/7 A kérdező kommentje:
És sok madártollat is találtam a kertben, valami megtámadja a madarakat.
2015. febr. 9. 21:07
 5/7 anonim ***** válasza:

A madártoll egyenlőre nekem nem jön a képbe,de ötletem lenne a lyukkal kapcsolatban.Nálunk ,évekkel ezelőtt a sziklakertben vándorpatykányok költöztek be és addig nem tűntek el,míg szét nem bombáztam az egészet.Egy egész család patkány ugrott szét,mikor kibontottam a sziklakertet.Viszont a patkány nem tudja ,szerintem elkapni a madarat és nem is nagyon eszi.Vszínű a madarakat más állat pusztítja ,pl.macska.

Keressél több lyukat is,mert a patkány vészkijáratokat is csinál.Lehet nagyon eldugott helyen is ,nálunk a sziklakert olyan helyen volt ,ahol napi szinten ,sokat közlekedünk,mégsem vettük észre évekig,míg a kutyánk ki nem szagolta és elkezdte kitúrni őket.

2015. febr. 10. 08:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Méreggel ki lehet nyírni ezeket a dögöket?
2015. febr. 10. 11:36
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok .

Én ,annak idején próbáltam méreggel is meg füstöléssel is ,de egyik sem okozott végleges megoldást,csak a sziklakert szétszedése.Olyan rejtett helyen volt a fészkük ,meg a járataik,hogy csak ez volt hatásos.

A füstpatron behelyezése után a kijáratokat betömtem és ahol újabb füst jelent meg ,ott is betömtem és ezt többször megismételtem.Próbáld ki.

2015. febr. 11. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!