Milyen állat áshatott arasznyi átmérőjű járatot a sziklakert oldalába?
Arasznyi az pontosan hány cm ?
Nedves helyen van a lyuk ?
A madártoll egyenlőre nekem nem jön a képbe,de ötletem lenne a lyukkal kapcsolatban.Nálunk ,évekkel ezelőtt a sziklakertben vándorpatykányok költöztek be és addig nem tűntek el,míg szét nem bombáztam az egészet.Egy egész család patkány ugrott szét,mikor kibontottam a sziklakertet.Viszont a patkány nem tudja ,szerintem elkapni a madarat és nem is nagyon eszi.Vszínű a madarakat más állat pusztítja ,pl.macska.
Keressél több lyukat is,mert a patkány vészkijáratokat is csinál.Lehet nagyon eldugott helyen is ,nálunk a sziklakert olyan helyen volt ,ahol napi szinten ,sokat közlekedünk,mégsem vettük észre évekig,míg a kutyánk ki nem szagolta és elkezdte kitúrni őket.
5-ös vagyok .
Én ,annak idején próbáltam méreggel is meg füstöléssel is ,de egyik sem okozott végleges megoldást,csak a sziklakert szétszedése.Olyan rejtett helyen volt a fészkük ,meg a járataik,hogy csak ez volt hatásos.
A füstpatron behelyezése után a kijáratokat betömtem és ahol újabb füst jelent meg ,ott is betömtem és ezt többször megismételtem.Próbáld ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!