Egy kisnyuszit akit az anyja eldobott mivel kell etetni?
Anya nyuszim szült 1 db kisnyuszit,de nem gondoskodik róla. Kivettem a ketrecből mert ráugrott stb.Milyen tejet kell neki adni vagy mit kell neki egyáltalán adni?
KÉRLEK SEGÍTSETEK NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!
Egyébként biztos, hogy eldobta magától?Az anyanyúl naponta csak egyszer szoptat, különben nem nagyon foglalkozik velük, és akkor ugrál a kölykein, ha félti őket...Onnan lehet tudni, hogy nem gondozza, hogy soványak a kisnyulak, de ha kerek a hasa akkor nincs semmi baj...Illetve az is jó jel, ha fészket épített, szőrt tépett és a kisnyulat letisztogatta...
Sajnos a kisnyuszi nincs túl jó húsban,és az anya se úgy ugrált mintha szoptatni akarná:/
2 napig vártam de soha nem láttam őket együtt csak akkor ha az anya simán rohangált a ketrecben fel alá(elég nagy a ketrec)és csak úgy átfutott a kicsin.Nem voltam hozz túl közel 3-4 méteren kívül voltam nem hinném,hogy zavartam volna, amúgyis nagyon egymáshoz vagyunk szokva.Nem mondhatni,hogy fészket épített csak egy kis szénát odadobált a sarokba de semmi alakja nincs.
Hadjam inkább a kicsit nehogy az anyának legyen baja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!