Hogyan engedjem ki a kisnyuszit először? Nem fog elbujni a szekrény vagy ágy alá? Az egész szoba legyen a játszótere, vagy pl. csak a szőnyegen maradjon?
En kiengedtem a lakasba. Elso dolga volt felugorni a bevetetlen agyba ese telebogyozta!!!(komolyan igy volt)
Utana a cipotaroba bujt el, ott elkezte ragni a cipoket es persze oda is kakilt egy adagot!
Fuggetlen ettol en nagyon szerettem a nyuszinkat.
Vegul kint tartottuk az erkelyen ahol tavasszal es nyaron nagyon kellemes volt az ido.De ha veletlenul valami leesett a ruhaszaritorol vagy kint maradt egy papucs azt azonnal megragta.
De mindent tonkre tett,a nadat az erkelyen es mindent ami kint volt ,felmoso nyel,sepru,lapat...
Szerintem a nyúl (és többek között a cica, kutya, stb is) nem a házba, lakásba való. Ott tartása állatkínzás. Miért nem mehet ki aszabadba????
Ereszd szabadon az udvarodban! - Nincs udvarod? Akkor minek tartod? Kínzod minden nap?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!