Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Ezt nem értem a tengerimalacok...

Ezt nem értem a tengerimalacokkal kapcsolatban!? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés
Sok helyen (pl. ismerősöknél, neten képeken&videókon) látom, hogy a tengerimalacnak a ketrecébe,terráriumában van egy rakat széna meg fű. Én is rakok be a malacomnak szénát mindig, de ha teli rakom púposan, ő akkor is megeszi fél-1 óra alatt(sem)..(és utána cserélhetem is ki az almot, mert összepiszkít mindent.bár ez legyen a legnagyobb baj.) A többi malac nem eszi meg vagy mi? Mert nem hiszem, hogy mindenhol éppen akkor "töltötték" volna fel szénával.. Minden malac megeszik egy zacskó füvet seperc alatt vagy csak az enyémnek van ilyen jó étvágya? Természetesen más zöldségeket is adok neki mellé.
2010. febr. 10. 11:18
 1/5 anonim ***** válasza:
én mindig szénát tettem alájuk, mert ez volt otthon. Nagyon szerették, persze nem ették meg mind mert mást is kaptak mellé, meg megszokák, hogy az van alattuk :)
2010. febr. 10. 11:37
 2/5 anonim ***** válasza:
A mieink is szerettek játszani vele, alagutakat furkálni benne, meg bújkálni.
2010. febr. 10. 12:58
 3/5 anonim ***** válasza:

A mi malacunk ahogy megkapja, nem vesztegeti játékkal az időt, inkább egyben lenyeli a legnagyobb szénakupacot is. Persze kap mellé bőven zöldséget, gyümölcsöt, magokat is. Csak nagyon szereti a szénát :=). Alatta forgács van.

Szerintem ők is sem egyformák, vannak játékosabbak és belesebbek. Az enyém a belesebb fajta :=)

2010. febr. 10. 14:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Akkor rendben:) Azt hittem, hogy csak az én malacom eszik éjjel-nappal egyfolytában :P Köszönöm a válaszokat!
2010. febr. 10. 14:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Az enyém is egész nap eszik.... és ha nincs széna itthon mert elfogyott (ez nagyon nagyon ritka,és akkor is csak reggel mert délutánra már kap...) akkor nagyon nagy hiszti van! ez igy van a a kigyoubival!
2013. márc. 19. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!