Mit tegyek, hogy a hörcsögöm ne "egye" vagy ne ölje meg a kicsinyeit?
Az anyja nem szokta megenni,de az apa megszokta!Én elválasztottam őket az apa külön ketrec.Az anya elvolt a kicsikkel csak szokása széthordani őket.Nekünk 5 született szóval 7 hörcsög lett:DD
+ figyelj oda mert amikor elkezdenek mászkálni(felfedezni)szokásuk kiszökni a ketrecen.Szóval ne férjenek át a ketrecek között arra figyelni kell.
Első szülésnél is szétszedheti mert nem tudja mit kezdjen vele. Szülés utáni depresszió emberiesített nevén.
Házikó legyen neki vagy nagyon sok forgács széna,szalma,wc gurigát is leaprítja neked alomnak.
Sok zöldség ,gyümölcs,mindenféle magvak.
Fehérjének én pl főzésnél a tojás héjat tettem be frissen.imádták kinyalogatni a tojást meg azt a hártyát kienni belőle..
házikót csinálhatsz egy kis ügyességgel egy retró,cserép virágcserépből flexxel ajtót vágva rá. fúróval ukakat a szellőzéshez..Ne nagyon bojgasz a kis családot és igen a fiút érdemes külön venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!