Az normális ha dorombol a hörcsögöm?
Amikor kiszedem az akváriumából és simogatom néha elkezd, mint egy macska dorombolni, és hasonlít azokra a régi telefonokra mert nem teljesen dorombol, hanem berreg.
Az biztos, hogy nem teljesen százas, de másik hörcsögöm sose csinálta
Az biztos, hogy érdekes de még hangot is ad ki hozzá!
És az a fura, hogy eddig csak nekem és apukámnak dorombolt, ami azért fura mert nála lehetett összesen 2x nálam meg ezerszer
Úgy hogy megválogatja kinek dorombol:D
Senki nem tudja megválaszolni???
Csak az én hörcsögöm ilyen hülye?
Jó tényleg kifogom ezeket a kicsit fogyi állatkákat, de az nem lehet, hogy csak az enyém dorombol!
Nem tudom milyen hangot értesz dorombolásnak .DCe azt igen hogy ha fél vagy veszélyben érzi magát akkkor berrreg vagyhát emmihez sem hasonlito visitoo hangot ad ki. Nekem is van hörim . Öt még csak nagyon kevesett hallottam berregni . Azon kivül szerintem nem nagyon tudnak kiadni bármilyen hangot.
ui.: ha berreg akkor azt is jelezheti hogy harapni fog!
Nem tudom mi lehet vele.:D
Nekem már rohadt sok hörcsgöm vlt,de egy sem csinált így.:D
De miért hülye?:Dnem cseszegetésként,de azért nem feltétlen fogyi.
azért hülye mert:
1. megtámadta a nyulunkat(nem tom hogy jutott oda) meg a kutyánknak is simán neki ment!!!
2. rühelli a vizet de az itatójában rendszeresen fürdik
3.van egy emeletes háza amit építettünk neki és nem a lépcsőt használja hanem fejre esik inkább
4.ha lisztkukacot adok neki akkor még élve rakja be a pofazacskójába!!(ezért nem is merek neki adni mert azok megrághatják belülről..)
nem bizti h fogyi, de ilyet más hörije sose csinál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!