Lehet üzletet kötni egy kisállat boltban?
Ha veszek valahonnan két Patkányt, lefényképezem őket, ha van különleges ismertető jelük, az csak mégjobban dob a dolgon, mert úgy mégjobban lehet bizonyítani, hogy Ők azok a rágcsálók, ha valamiféle papírt, nyilatkozatot írok róluk, amikkel tudom igazolni, hogy Ők a szülők, egy fiú és egy lány Patkány, akkor tudok olyan üzletet kötni a boltosokkal, hogy ha a két rágcsálóm "egymásnak esik", és sokszorozódnak, a kicsinyeket a boltba viszem?
Szóval ha a boltosok számára is jól bizonyítható papírokkal tudom igazolni (fényképekkel, stb-vel), hogy ettől a két tiszta, jól tartott, nevelt rágcsálótól vannak a kicsik, így tudok üzletelni velük? Hogy a kis patkányokat megveszik tőlem? Én leszállítom nekik, ők pedig fizetnek.
Nem tenyészteni akarom a Patkányokat, csak régen volt egy fiú patim, és gondolkodom azon, hogy most is beszereznék egyet... vagy talán kettőt, hogy ne legyen egyedül, vennék egy lányt is neki.
Két nőstényt vegyél, vagy ivartalanított hímeket, nagyon megterhelő a nőstényeknek az ellés, babázás, és az egészségi állapotok sem a legjobbak kereskedésekben, ahogy azt sem tudhatod, hogy rokonai-e egymásnak.
Egyszerre 10-18 kicsi is születhet, nem egyszerű gazdit találni nekik... Kereskedésbe leadni pedig nem éppen életbiztosítás. :/ Csak a pénzért nem éri meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!