Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Szerintetek nem ismeri fel?

Szerintetek nem ismeri fel?

Figyelt kérdés

Van egy dzsungáriai törpe hörcsögöm aki nem ismeri fel hogy ki a gazdája mert engem és mindenki mással is írtó barátságos mindenki kezét nyalogatja.

Ezek szerint a hörcsögök nem ismerik fel a gazdát és az idegent? Van nekik emlékezőkepésségük a neten csak a táplálásáról és a tartásairól szólóak vannak fent de arról hogy ők hogyan gondolkodnak és mi van bennük lelkileg nincs semmi információ.

2014. dec. 19. 23:20
 1/9 anonim válasza:
szia nekem régebben volt dzsungáriaim nem ismeri fel a gazdát és az idegen a felfogásuk nem elég magas ahoz a ketrecükben esetleg megjegyzik hogy mi hol van
2014. dec. 20. 00:05
 2/9 anonim ***** válasza:
A hörcsögök nem gondolkodnak...Egyébként lehet hogy mondjuk szagok alapján pl. egy idő múlva már úgy megszok téged hogy veled lesz a legbarátságosabb...Addigis örülj hogy ilyen jóindulatú:)
2014. dec. 20. 07:59
 3/9 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm.
2014. dec. 20. 10:44
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekünk a dzsungáriai hörink melismer minket mikor hazaérünk üdvözöl minket ,szóval nem mindegyik "butácska".
2014. dec. 20. 11:13
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom hogy a dzsungáriai törpehörik milyenek, de azt biztosan állíthatom hogy a szíriai aranyhörcsögök nagyon okosak, tudják hogy ki az akihez tartoznak és szeretetüket viszonozzák. Egyik aranyhörcsögöm még aludni is szokott a kezemben, arcomhoz teljesen közel, folyamatosan simogatom és sokat beszélek hozzájuk.
2014. dec. 21. 19:36
 6/9 anonim ***** válasza:
Kimondja hogy a dzsungik nem okosak? nagyon is azok. a hörcsögöknek százszor jobb látásuk van mint az emberé és vagy ezerszer jobb szaglásuk mint a kutyáé.. na és azok az antenna fülek mire vannak?????? Sok hülye írja itt ami nem igaz...ENNYI ADOTSÁGGAL MÁR HOGY NE ISMERNÉ FEL???? A z enyém is felismer de lehet pl. a tiéd barátságosabb az idegenekhez mint azok akik csak a gazdájukhoz kötődnek.
2015. jan. 17. 09:04
 7/9 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszolónak:nem tudom hány éves de már más kérdéseknél is láttam a válaszait és a rágcsálókkal szemben tanúsított imádata már-már beteges...Még ha a kutyákat szeretné annyira azt megérteném de azt nem tudom miért kell a józanul gondolkodó embereket lehülyézni...Nekem vannak hörcsögeim meg egy kígyóm amit kisegerekkel etetek és mind a két állatfajt egyformán szeretem...Ezzel szemben nem áltatom magamat olyanokkal hogy gondolkodnak és szeretnek engem...Többször is végignéztem ahogy az anyahörcsög ok nélkül széttépte az esetenként már több hetes kölykeit...De azért szeretem őket ,szépek ,érdekesek és aranyosak...De azért ne is haragudj én a magam részéről nem költenék vagyonokat egy rágcsáló műtésére...
2015. jan. 17. 09:31
 8/9 anonim ***** válasza:
Képzeld hörcsög és kutya tenyésztő vagyok 21 éves. Nem az én hibám ha nem szereted annyira kis kedvenceidet, hogy nem szánnál rájuk műtéted és pénzt. Ha kisállatot tartasz számolnod kell az efféle gondokkal és nem pedig csak úgy átugrani őket. Egyébként, hogy ennél a kérdésnél maradjunk igen is felismerik gazdájukat ez meggyőződésem.
2015. jan. 30. 10:56
 9/9 anonim ***** válasza:
És igen is szeretnek és az , hogy kölykeiket szét tépik mindig a gazda hibája sosincs ok nélkül. Már miért ne szeretnének? Több állatfajjal kapcsolatos kutatások szerint igen is vannak érzelmeik. És miért ne lehetne egy hörcsögöt úgy szeretni mint egy kutyát? És ezek a kutatások nem csak majmokra szegeződtek hanem megcsinálták már patkányokkal, egerekkel és még sok állattal.. akkor a hörcsögöknek miért ne lennének érzéseik?
2015. jan. 30. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!