Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Kiugrott a kezemből a hörcsögö...

Kiugrott a kezemből a hörcsögöm! Eshetett valami baja?

Figyelt kérdés
Nagyon félénk és ma épp átvittem a szobán keresztül a roborovszki hörcsögömet (tartva őt mint ahogy mindig szoktam), mikor egyszer csak rúgott egyet és kiugrott! Leesett a kőre. Eshetett valami komolyabb baja? Utána hasra fordult és azóta nincs semmi, csak sokkal ijedősebb... nem tudom mi tévő legyek, mert amúgy is nagyon félénk, mivel tudnám kézhez szoktatni? Azt hallottam, nagyon bizalmatlanok.. :/
2010. febr. 5. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi baja nem lett, nekem a tengeri malacom landolt már így.!!!!
2010. febr. 5. 20:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Igen, Ők inkább "néznivalók" :)

A dzsungáriai a szelíd. Szerintem nem esett baja, az enyém szinte minden héten kiszökött, és várt reggel a konyhában. Viszont hogy ott legyen, le kellett hogy essen egy 1 méteres szekrényről. :)

Nagy túlélő. Egyszer teljesen kilapult, amit máig sem értek. Ott volt a terrárium üvege, és a fal között. Félig már a túlvilágon volt. Annyira imádom, nagyon kis cukik.

2010. febr. 5. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nézd meg, ha megvannak a fogai komolyabb baja nem lesz.
2010. febr. 5. 20:44
 4/4 anonim válasza:

Szerintem az ijedségen kívül nem lett semmi baja! =)

Nekem is van roborovszkim. és igen nagyon félénkek!

2010. febr. 7. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!