Milyen állatot láttam?
Tegnap egy kis tóhoz mentem kacsát etetni és egy fa tövében volt pár répa , nem sokára megjelent egy állat elég nagy volt és megette a répát, és oda jött szinte a kezemhez ért kenyérért is.
láttam hogy nem hód, azt gondoltam vidra volt de most nézetem vidrákrol képett és azok hosszukásabbak. ennek nagy sárga fogai voltak és láthatóan szereti a répát, és tömzsibb volt mint a vidra és a farka meg vékonyabb majdnem mint egy patkánynak. egyébként akkora volt mint egy vidra kb.
az érdekes hogy mikor a kacsákat etettem a víz alol bukkant fel az orrom elött és mikor befejezte a kenyér evést a víz alatt távozott. a kacsák nem féltek töle igaz távolabb maradtak de nem mentek el.
de nem volt olyan nagyon szörös a farka.
ez most vidra vagy nem vidra? vagy akkor mi?
lehetséges.
hétvégén kint voltam megint, de gyerekek is voltak szerintem túl hangosak voltunk, nem jött elö.
de szerintem is nutria volt.
Ezt láttad, a legelterjedtebb vízi rágcsálónk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!