Hogy fogjak egeret?
Figyelt kérdés
A kiscicámnak kéne egy préda egér. Tudtok csapdákat amik jól működnek? (a cica anyja meghalt és így is tejpótlót kapott, már nagyobb és mivel senki nem tanítja meg vadászni majd én.)2015. jan. 2. 17:47
1/7 Mate2004 válasza:
Van ilyen ragacsos egér fogó használd azt.
2/7 KGabi0000 válasza:
Nem kell azt tanitani,megtanul az ösztönből,a mi cicánk,amikor hozzánk került akkor sem volt már vele az anyja,most másfél éves és elég sok egeret megfogott már.
3/7 A kérdező kommentje:
a doki adta nekem. azt mondta tanítsam vadászni mivel amikor megszületett akkor az anyja meghalt és nem lehetett rajta segíteni :(. én azt szeretném hogy fusson még az egér és ne legyen ragacsos. egyelőre halálos lesz olyat adok neki aztán kéne amikor még él
2015. jan. 2. 18:22
4/7 Mate2004 válasza:
Fogj egy fadobozt és tegyél rá csapó ajtó tegyél be kaját.
5/7 A kérdező kommentje:
köszi de ha élő kell akkor milyen csapdád csináljak????
2015. jan. 2. 22:13
6/7 KGabi0000 válasza:
Igen,csapócsapda,amibe ha belemegy akkor rácsukódik,azzal élve elkaphatod,a Papámnak sikerült.Vagy áshatsz gödröt,abba beleteszel valamilyen fémlapot vagy olyan dolgot,ami kemény,hogy ne tudja kiásni magát és meg is az élő egér.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi de nincs csapóajtónk és én különösebben a kardrogba szeretném.
2015. jan. 3. 12:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!