Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Hogy fogjak egy egeret?...

Hogy fogjak egy egeret? Mondanátok egy jó, és egyszerű meg könnyes elkészíthető csapdát?

Figyelt kérdés
köszi előre is!!!
2010. szept. 26. 11:30
 1/8 anonim ***** válasza:
cserép, felpöckölve fél dióval, belével befelé fordítva a fal mellé, sarokba ahol szerinted éjjel elmegy majd, tetejére nehezék hogy ha majd rácsukódik ne tolja el, alá egy lap hogy majd reggel azzal együtt felemelve kivihesd elengedni.
2010. szept. 26. 11:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen egeret akarsz fogni. Ha bentvan a házban, akkor egy virágcserepet kitámasztasz egy gyufával, beleteszel egy darabka valamit, és a többi az egér dolga

Amugy mire kéne az egér?

2010. szept. 26. 11:32
 3/8 A kérdező kommentje:
hát ilyen "benti kisállatnak"
2010. szept. 26. 11:36
 4/8 anonim ***** válasza:
Benti kisállatnak nem igazán ajánlom,vigyázz vele rengeteg betegséget terjeszt.Inkább állatkereskedésben nézd meg nagyon sok féle,fajta van és nem egy nagy összeg.
2010. szept. 26. 11:40
 5/8 anonim ***** válasza:

te nem vagy komplett

inkább menj el az állatkereskedésben és vegyél egy hörcsögöt. olcsón is lehet kapni...

2010. szept. 26. 11:41
 6/8 anonim ***** válasza:

otthoni kisállatnak igen rossz egy vadon született egérnek.

a kereskedésekben van ezer kisállat fillérekért akik már ott születtek, de egy vad egeret nem fogsz megszelídíteni.

amúgy az elsö amit írt csapdát én többször használtam, lehet beföttes üveg, vagy müanyag edény. a ényeg alá kell valami mert mikor felfordítod kiszalad.

én ha a házban megfogtam egy egeret elvittem jó messze egy földre és elengedtem.

2010. szept. 26. 11:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Kinti egeret ne fogj megtartásra. Beleőrül a magányba és a túl kicsi élettérbe. Gyors, ijedős, harapós marad egész életében. Ellenben állatkereskedésben vagy tenyésztőnél 100-200 Ft-ért lehet egeret kapni sokféle színben és mintával, azok hozzászoktak a kisebb helyhez, ingerszegény környezethez és a nyúlkálához. Felnőtten nyugisak, csak a legvégső esetben harapnak.
2010. szept. 26. 21:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Be nem javasolt a vadon élő egér!: )

Kis koromba én is mindig fogtam őket persze mindig megharaptak és mehettem tetanuszért.: )

Vegyél állatkereskedésből max 200 FT:)

2011. okt. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!